Zehra Güneş Güney Kore'nin radarına girdi! Milli sporcuya büyük ilgi...

Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda tüm dikkatleri üzerine toplayan Zehra Güneş, Güney Kore'nin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

22 yaşındaki milli sporcu Zehra Güneş, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gösterdiği başarıyla tüm dünyanın ilgi odağı haline geldi. Güney Korelilerin dikkatini çeken Güneş'e sosyal medyadan övgüler yağdı.

18 numaralı formanın sahibi Zehra Güneş, yalnızca Türkiye'de değil Güney Kore'nin de Twitter'da en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

Ünlü sporcuya sosyal medya kullanıcıları "Bugünden itibaren Türkçe öğrenmeye başlıyorum", "18 numaralı oyuncuyla evlenmek istiyorum", "Türkiye'ye gidiyorum... Sonunda aşkımı buldum..." gibi yorumlarda bulundular.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında gösterdikleri başarılı performans ile hafızalara kazınan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan sporcuların kim olduğu merak ediliyor. Verdikleri mücadele ile alkış toplayan "Filenin Sultanları" tüm Türkiye'nin odak noktası haline geldi. Sporcu kişiliğiyle öne çıkan milli gururumuz Zehra Güneş, olimpiyatlarda dikkatleri üzerine topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Zehra Güneş kimdir?, Zehra Güneş nereli?" gibi soruları internette aratmaya başladı. Tüm merak ettiğiniz soruları sizler için yanıtladık.

NBA yıldızı Kevın Durant, Zehra GüneşİLİŞKİLİ HABERNBA yıldızı Kevın Durant, Zehra Güneş'i takip etti!

İstanbul'un Kartal ilçesinde dünyaya gelen Zehra Güneş, 7 Temmuz 1999 doğumludur. 1.97 boyundaki ünlü sporcu, 12 yaşında voleybol oynamaya başlamıştır. Vakıfbank'ta spor hayatına atılan Güneş, iki sene üst üste hem Yıldız hem de Gençlerde Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

15 yaşındayken 2.Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak yer alan voleybol oyuncusu, aynı anda PAF takım ve genç takımda Türkiye Şampiyonluğuna imza atmıştır.

Güneş, 2015-2016 sezonunda ise Vakıfbank'ın 3.Ligt'den 2.Lig'e şampiyon olarak yükselen takımında yer almıştır. 2016 ve 2017 sezonunda ise Beşiktaş'ta forma giyen genç sporcu, sezon sonunda bir kez daha Türkiye Şampiyonluğu yaşadı.

Başarılı sporcu, Yıldız milli takımıyla dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof Şampiyonluğu elde ederken; genç milli takım formasıyla Avrupa üçüncülüğü ve U23 takımıyla Dünya Şampiyonluğu yaşayan kadrolarda forma giymiştir.

KİŞİSEL BAŞARILARI NELERDİR?

  • 2017 U18 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu
  • 2017 U20 Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu
  • 2018 Türkiye Ligi Gururla Yerli Özel Ödülü
  • 2019 Kulüpler Dünya Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu

Futbolcu Abdülkadir Ömür: Eren'i oynamak onurdur

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Abdülkadir Ömür: Eren'i oynamak onurdur
Sevilen dizisi 'Kazara Aşk'a oyuncu Hakan Meriçliler dahil oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sevilen dizisi 'Kazara Aşk'a oyuncu Hakan Meriçliler dahil oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Hatice 2 yıl önce

Kaç kişinin Zehraya aşık olduğunun farkında değil tabi :))

alperen 2 yıl önce

Allah'a isyan hususiyeti taşıyan fiilleri ve görüntüleri övmek eski(miş)İslamcıların da modası oldu..

Ata 2 yıl önce

Spor yarıştır kazanmak ta var kaybetmekte fakat sporda Kemalistlik yoktur.. Ben Atatürk'ün çocuklarıyım diye soyunursan cezası budur...

Erol 2 yıl önce

Gurur duyuyorum, her daim sizinleyiz.