"İkimizin Sırrı" dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İkimizin Sırrı hangi kanalda?

ATV ekranlarında seyirciyle her pazar buluşacak olan "İkimizin Sırrı" dizisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizinin detayları internette en çok aratılan konulardan biri oldu. Peki, İkimizin Sırrı oyuncuları kimlerdir? İkimizin Sırrı dizisinin konusu nedir? İkimizin Sırrı hangi kanalda? İşte cevaplar...

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği "İkimizin Sırrı" dizisi, yayınlanan fragmanlarla izleyicilerin dikkatini çekti. Bir anne kızın yaşam mücadelesini ele alan dizide beklenmedik bir trafik kazasıyla hayatları değişen anne ve kız ana konu olarak karşımıza çıkmaktadır.  

İKİMİZİN SIRRI OYUNCU KADROSU 

"İkimizin Sırrı" dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken; oyuncu kadrosundaki isimler ise dikkat çekmektedir. Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular'ın yer aldığı zengin bir oyuncu kadrosuyla seyircinin karşısına çıkan dizinin senaryosu ise Özen Yula'nın kaleminden çıkmaktadır.

İKİMİZİN SIRRI HANGİ KANALDA VE HANGİ GÜN?

"İkimizin Sırrı" dizisi her pazar 20.00'de ATV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

İKİMİZİN SIRRI KONUSU NEDİR?

Leyla Feray'ın canlandırdığı Neva Canpolat karakteri, dizinin başrolü olarak karşımıza çıkmaktadır. Dizinin konusu ise şu şekildedir; Güçlü bir anne olan Neva, yedi yaşındaki kızı Hayal ile ayakta kalma mücadelesi vermektedir. Küçük kızına masallar ve oyunlarla hayatın güzel taraflarını göstermeye çalışan Neva'nın hayatı peşlerine düşen karanlık adamlarla bir anda tepe taklak olacaktır. Mücadele dolu bir serüvene adım atan Neva ve kızı Hayal'in yolu bir trafik kazasında Aras Aydın'ın canlandırdığı Alp Karahun ile kesişince her şey bir anda değişecektir.

Kocaeli'de ata tohumları kadınların elinde yeşeriyor

İLİŞKİLİ HABER

Kocaeli'de ata tohumları kadınların elinde yeşeriyor
Demet Özdemir'in rüküş kabul edilen kıyafetinin fiyatı ağızları açık bıraktırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in rüküş kabul edilen kıyafetinin fiyatı ağızları açık bıraktırdı!
Yine final kararı! 'İkimizin Sırrı' da tutunamadı...

İLİŞKİLİ HABER

Yine final kararı! 'İkimizin Sırrı' da tutunamadı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0