Emine Erdoğan iklim değişikliği konusunda bilinçli olmaya dikkat çekti!

Emine Erdoğan, milletvekili eşleriyle bir araya gelerek iklim değişikliği konusunda gençleri bilinçli olmaya davet etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Karadeniz bölgesi milletvekilleri eşleriyle bir araya geldi. Son dönemlerde Türkiye'nin farklı bölgelerinde meydana gelen sel felaketleri hakkında sosyal ve manevi destekleri arttırmak için milletvekili eşleriyle buluşan Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşımda bulundu.

Instagram hesabından milletvekili eşleriyle birlikte çekilmiş karelerini paylaşan Emine Erdoğan, "Karadeniz bölgesi Milletvekillerimizin değerli eşleriyle bir araya gelerek bölgede son dönemde yaşanan sel felaketleri sonrasında vatandaşlarımıza sunulan sosyal ve manevi destekleri artırmak için neler yapılabileceğini görüştük. Bilhassa gençlerimizin, bu afetlere sebep olan iklim değişikliğine uyum konusunda bilinçlenmesi, #SıfırAtık gibi çevre hassasiyetini geliştirecek projelerin yaygınlaşmasını istişare ettik." ifadelerine yer verdi.

Erdoğan'ın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Hakan Ural, Emine Erdoğan'a yapılan hakaretlere tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural, Emine Erdoğan'a yapılan hakaretlere tepki gösterdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0