Bizi Hatırla filmi nerede çekildi? Bizi Hatırla filmi hangi şehirde çekildi?

Sinema dünyasının yıldız isimlerinden biri olarak görülen Çağan Irmak imzalı "Bizi Hatırla" filmi usta oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla hafızalara kazınmıştır. Birçok kişi bu eşsiz filmin çekimlerinin yapıldığı yeri merak ediyor. Peki, Bizi Hatırla filmi konusu nedir? Bizi Hatırla filmi oyuncuları kimlerdir? Bizi Hatırla filmi nerede çekiliyor? Bizi Hatırla filmi hangi şehirde çekilmektedir? İşte cevaplar...

Türk sinemasında yer alan bazı filmler etkileyici konusu ve usta oyuncu kadrosuyla ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmaz yapımlar arasında görülmektedir. Issız Adam, Dedemin İnsanları, Unutursam Fısılda, Babam ve Oğlum gibi iddialı yapımlarla milyonlarca insanı duygu seline sürükleyen ünlü yönetmen Çağan Irmak "Bizi Hatırla" filmiyle geçtiğimiz yıllarda izleyicilerden tam puan aldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çeken olay örgüsüyle aile temasını sinema severlere derinden hissettiren filmin çekim mekanları son zamanlarda merak konusu haline geldi. Birçok internet kullanıcısı "Bizi Hatırla filmi hangi şehirde çekildi?" sorusuna yanıt ararken; gelin kalplere dokunan "Bizi Hatırla" filmi hakkında bilinmesi gerekenleri birlikte öğrenelim.

BİZİ HATIRLA FİLMİ KONUSU

Bir aile hikayesini konu edinen "Bizi Hatırla" filmi, baba ve oğul arasındaki bağları gözler önüne serer. Olay örgüsü, uzun yıllardır ihmal ettiği babasının rahatsızlanmasıyla onunla yeniden bağ kurmaya çalışan bir adamın çevresinde oluşmaktadır. Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Kaan, bu noktaya gelene kadar büyük emekler vermiştir. Eşi ve iki çocuğuyla sakin bir yaşam süren Kaan, bir sahil kasabasında yaşayan babası Eşref ile sık sık görüşmemektedir.

Bir gün Eşref'in rahatsızlanmasıyla işler değişir. Yoğun iş temposu nedeniyle babasının yanına gitmekte zorlanan Kaan, babasını evine getirmek ister. Eşref ise oğluna ve ailesine yük olmaktan büyük endişe duymaktadır. Bundan dolayı bir an önce evine dönmek isteyen Eşref ve Kaan arasındaki uzaklık baba oğulun birbirine nasıl davranacaklarını bilememesine neden olur. Tekrar kurulmaya çalışılan baba oğul ilişkisine değinen film, konu itibariyle izleyicilere duygusal dakikalar yaşatmaktadır.

 BİZİ HATIRLA FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmenliğini ve senaryosunu Çağan Irmak'ın üstlendiği "Bizi Hatırla" filminin yapımcılığını ise Avşar Film üstlenmektedir. Filmin başrolünde yılların tecrübeli oyuncusu Altan Erkekli yer almaktadır. Usta oyuncu Eşref karakterini canlandırmaktadır. Eşref'in oğlu Kaan karakterine ise ünlü oyuncu Tolga Tekin hayat vermektedir.

Bunun yanı sıra; Özge Özberk, Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk ve Nazan Öncel gibi pek çok başarılı isim de Bizi Hatırla filminde rol almaktadır.

BİZİ HATIRLA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Baba ve oğul ilişkisini ele alan filmde baba karakteri olan Eşref, sahil kabasında yaşamaktadır. Bundan dolayı filmin bazı sahneleri Ege'nin incisi İzmir'de çekilmiştir. İzmir kentinin Foça ilçesinde yapılan çekimler sahil kasabası görüntüsünü destekler niteliktedir. 

Eşref'in oğlu Kaan karakteri ise başarılı kariyeriyle babasından uzakta İstanbul'da yaşamaktadır. Bundan dolayı filmin çekimlerinin büyük bir kısmı İstanbul'da yapılmıştır. İstanbul'un farklı semtlerinde yapılan çekimlerde belli bir yere sabit kalınmamıştır.

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0