Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?

Dikkat çeken oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla büyük heyecan uyandıran "Yargı" dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı pek çok kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki, Yargı dizisi konusu nedir? Yargı dizisi oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor? Yargı dizisi İstanbul'da mı çekiliyor? İşte merak ettiğiniz tüm soruların yanıtı haberimizde...

Dizi severler yeni sezonun başlamasıyla soluğu ekran başında almaya başladı. Birbirinden ilginç olay örgülerinin yer aldığı dizilerin her biri reyting yarışında kıyasıya bir mücadele veriyor. Kanal D ekranlarının en iddialı yapımlarından biri olması beklenen "Yargı" dizisi ise yıldız oyuncu kadrosu ve gizemli hikayesiyle ekranlara geldiği ilk günden beri herkesi ekran başına kilitledi. Yeni döneme damga vuran yapımda, sahnelerin çekimlerinin yapıldığı yerler izleyiciler tarafından merak konusu haline geldi. Gelin, sıra dışı hikayesiyle ilgi odağı haline gelen Yargı dizisinin çekim yerlerini birlikte öğrenelim.

Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi?İLİŞKİLİ HABERKara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi?

YARGI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir cinayet ekseni etrafında şekillenen "Yargı" dizisi Cumhuriyet savcısı Ilgaz Kaya ile avukat Ceylin Erguvan'ın yollarının kesişmesiyle ortaya çıkan olayı konu edinmektedir. Bir cinayeti çözümlemek isteyen ikili birlikte hareket ederek kendilerini geri dönülmez bir noktada bulacaklar. 

Destan dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERDestan dizisi nerede çekiliyor?

Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı Savcı Ilgaz, dürüstlüğüyle nam salmış mesleğinde başarılı bir karakterdir. Babası Metin'in kendisine öğrettiği değerler doğrultusunda kendine doğruluğun esas olduğu bir yol çizen Ilgaz, meslekte parmakla gösterilen biridir.

Pınar Deniz'in canlandırdığı Avukat Ceylin ise, hukuk fakültesinde okuduğu sıralarda babasının uğradığı bir haksızlık sonucunda hapse girmesiyle mesleğine kendini adamıştır. Kural tanımaz ve inandığı değerler doğrultusunda emin adımlar atan Avukat Ceylin, 'ipten adam alır' denilen cevval bir avukat olarak görülmektedir.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

"Yargı" dizisinin başrollerinde son olarak Kırmızı Oda'da gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Pınar Deniz ve Kara Sevda ile gönüllere taht kuran Kaan Urgancıoğlu'nun yer almaktadır.

 Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar,  Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Ece Yüksel,  Arda Anarat ve Onur Durmaz gibi yıldız oyuncuların yer aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da yoğun ilgi görmektedir.

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken; senaryo ise Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleminden çıkmaktadır. Yargı dizisinin çok beğenilen besteleri ise Toygar Işıklı'nın imzasını taşımaktadır.

YARGI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLMEKTEDİR?

Çekimlerin gerçekleştiği mekanlarla olay örgüsünü destekleyen "Yargı" dizisi, izleyicilerin odak noktası haline geldi. Yayınlanan fragman ve tanıtım videolarda İstanbul Boğazı'nın yer almasıyla çekimlerin İstanbul'da yapıldığı görülmüştü. Ancak pek çok kişi çekimlerin tam olarak nerede yapıldığını merak ediliyor.

Yargı dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. Yalnızca tek bir semt yerine İstanbul'un pek çok farklı noktalarında dizinin çekimleri gerçekleşmektedir.

Bizi Hatırla filmi nerede çekildi? Bizi Hatırla filmi hangi şehirde çekildi?

İLİŞKİLİ HABER

Bizi Hatırla filmi nerede çekildi? Bizi Hatırla filmi hangi şehirde çekildi?
Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı nerede çekiliyor, konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı nerede çekiliyor, konusu nedir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0