Destan dizisi nerede çekiliyor?

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Destan dizisi şimdiden izleyicilerin en merak ettiği yapımlardan biri haline geldi. Peki, Destan dizisi konusu nedir? Destan dizisi oyuncuları kimlerdir? Destan dizisi nerede çekiliyor? Destan dizisi hangi şehirde çekiliyor? İşte merak ettiğiniz tüm detayları sizler için açıkladık...

Birbirinden iddialı dizilere yeni sezonda "merhaba" derken izleyiciler bazı yapımları heyecanla bekliyor. Farklı konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandıran "Destan" dizisi şimdiden gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. "Hercai" dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Ebru Şahin'in başrol olacağı Destan dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekimlerinin gerçekleştirildiği yerler herkes tarafından internette araştırılmaya başladı. Aşk ve dramın iç içe geçtiği bir dönem dizisi izlemeye hazırlanan dizi severler; dizi setinden paylaşılan fotoğraflara göre çekim yerlerini tahmin yürütmeye çalışıyor. Gelin, yeni sezonda dillere destan olacak Destan dizisinin çekim yerlerini birlikte keşfedelim. 

DESTAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dönem dizisi olarak karşımıza çıkan "Destan" ilk olarak "Akkız Destanı" olarak açıklanmıştı. Ardında Destan ismiyle ekranlara geleceği söylenen dizi, geçmişe doğru uzanan bir hikayeyi konu ediniyor. Türklerin İslamiyet'i kabul etmesinden önce 9. yüzyılda geçen bir hikaye Destan'ın ana konusunu oluşturmaktadır.

Gök Kağanı Korkut Han'ın öksüz bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız ile yine Gök Kağanı Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasında geçen hikayede; zaman içerisinde bu ikilinin aralarında oluşan aşkla imkansızı nasıl başardıklarını gözler önüne serecek.

DESTAN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi fırtınalar estiren dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film'in yeni tarihi dizisi Destan, yıldız oyuncu kadrosuyla ön plana çıkmaktadır. "Hercai" dizisinde canlandırdığı "Reyyan" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ebru Şahin'in başrolünde olacağı dizide; bir diğer başrol ise son olarak "Sefirin Kızı" dizisinde rol alan Edip Tepeli olacak.

Bunun yanı sıra; Kerem Arslanoğlu, Kaan Çakır, Filiz Ahmet, Selim Bayraktar, Buse Meral, Elif Doğan, Deniz Barut Meltem Pamirtan, Berk Erçer, Teoman Kumbaracıbaşı, Burak Tozkoparan ve İpek Karapınar gibi isimler heyecanla beklenen dizinin ana kadrosunu oluşturmaktadır.

Güçlü bir prodüksiyon ile ekranlara gelmeye hazırlanan Destan dizisinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. Etkileyici bir konuyu ele alan dizinin senaryosu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleminden çıkacak. 

DESTAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi severlerin beğenisine sunulacak olan Destan dizisinin çekim yerleri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yakın zamanda ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin çekimlerinin İstanbul'da yapılacağı öğrenildi. İstanbul'un farklı ilçelerinde çekimlerin gerçekleşeceği dizinin özellikle ormanlık alanlarda çekileceği biliniyor. İstanbul'da kurulan dev platolarda çekilecek olan dizinin çekimleri çoğunlukla Beykoz Riva'da gerçekleştirilecek.

Benim hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Benim hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0