Benim hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan "Benim Hayatım" dizisi dikkat çeken oyuncu kadrosu ve kendine özgü hikayesiyle herkesten tam not aldı. Pek çok kişi dizinin çekimlerinin yapıldığı şehirleri ve semtleri merak ediyor. Peki, Benim Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim hayatım dizisi İstanbul'un neresinde çekiliyor? Benim Hayatım dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Hayatım dizisi konusu nedir? İşte cevaplar...

Yeni sezonda yer alan dizilerin her biri reyting yarışında kıyasıya mücadele veriyor. Star TV'nin yeni dizisi "Benim Hayatım" 31 Ekim'de ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi severlerin radarına giren "Benim Hayatım" daha ilk bölümüyle izleyenlerden tam not aldı. Yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin çekim yerleri de seyirciler tarafından merak konusu haline geldi. Pek çok kişi arama motorlarında dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanları araştırmaya başladı. Gelin, etkileyici hikayesiyle dizi severlerin gönlünde taht kurmayı başaran "Benim Hayatım" dizisinin çekim yerlerini birlikte öğrenelim.

Yargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERYargı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Yargı dizisi nerede çekiliyor?

BENİM HAYATIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

"Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisiyle yıldızı parlayan Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın başrollerini paylaştığı Benim Hayatım dizisinde Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Aleyna Solaker, Ali Burak Ceylan, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Hira Koyuncuoğlu ve Pelin Uluksar gibi ünlü isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Orkun Çatak otururken senaryosu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete'nin imzasını taşıyor. 

BENİM HAYATIM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Nilsu Berfin Aktaş'ın başrol olarak karşımıza çıktığı Benim Hayatım dizisi, yıldız oyuncu kadrosu kadrosu kadar sürükleyici konusuyla da ön plana çıkıyor. Benim Hayatım dizisi hayatın tüm zorluklarına rağmen mücadelesinden asla vazgeçmeyen genç bir kızı konu ediniyor.

Hayallerine kavuşmak isteyen "Hayat" adındaki bu kız ailesini de yanına alarak İstanbul'a taşınır. Ancak hiçbir şey beklediği kadar kolay olmayacaktır...

BENİM HAYATIM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranlarda fırtına gibi esen "Benim Hayatım" dizisinin fragmanında yer alan köprü detayları seyircilere dizinin İstanbul'da çekildiğini düşündürdü. Herkes arama motorlarında konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Hayallerini gerçekleştirmek için ailesiyle birlikte İstanbul gibi büyük bir şehre taşınan Hayat'ın hikayesinin anlatıldığı dizinin çekim yerleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleştirilmektedir. 

Birinci bölümüyle büyük ilgi uyandıran dizinin çekim yerleri ilerleyen bölümlerde daha net bir şekilde görülecek.

Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi?

İLİŞKİLİ HABER

Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi?
Destan dizisi nerede çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Destan dizisi nerede çekiliyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0