Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi?

Geçtiğimiz yıllarda Star TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Kara Sevda dizisi, dikkat çeken konusu ve çekimlerinin yapıldığı mekanlarla ön plana çıkmaktadır. Peki, Kara Sevda dizisi konusu nedir? Kara Sevda dizisi oyuncuları kimlerdir? Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisi hangi şehirde çekildi? İşte merak ettiğiniz her detayı haberimizde sizler için açıkladık...

Sürükleyici olay örgüsü ve yetenekli oyuncularıyla dikkat çeken Türk dizileri, hem ülkemizde hem de yurtdışında büyük bir beğeniyle takip edilmektedir. İlk olarak 2015 yılında izleyicilerin karşısına çıkan Kara Sevda dizisi, Türk dizileri arasında unutulmazlar arasına adına yazdırmıştır. Reyting rekorları kıran dizinin tekrarları da hala daha yoğun bir ilgi görmektedir. İmkansızlıklar ve mucizelerle dolu bir hikayeyi konu edinen dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve çekimlerinin yapıldığı mekanlar izleyicilerden tam not almıştır. Gelin, izleyicileri ekran başına kilitleyen Kara Sevda dizisinin çekimlerinin gerçekleştiği yerleri birlikte adım adım keşfedelim.

KARA SEVDA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Bir döneme damga vuran dizilerden biri olan Kara Sevda, imkansızlıklar içerisinde yeşeren bir aşkı konu edinmektedir. Dar gelirli bir ailenin çocuğu olan Kemal Soydere ve kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir yaşamı olan Nihal Sezin'in çevresinde gerçekleşen olay örgüsü, yaşanan talihsiz bir olay sonucu zorlu bir sürece girer. Dizinin başrol karakterlerinden biri olan Emir Kozcuoğlu ise varlıklı bir ailenin çocuğudur ve Nihal'e takıntılı bir şekilde aşıktır.

14 Ekim 2015 yılında ilk bölümü yayınlanan Kara Sevda 21 Haziran 2017 tarihinde 74. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmiştir.

KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Kara Sevda dizisinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturmaktadır. Ay Yapım imzalı dizinin senaristleri ise Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'dür.

Yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kara Sevda'nın başrol oyunları ise Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu'dur. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Orhan Güner, Zeyno Eracar, Melisa Aslı Pamuk, Neşe Baykent, Rüzgar Aksoy, Barış Alpaykut, Uğur Aslan, Hazal Filiz Küçükköse, Çağla Demir, Ali Burak Ceylan, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Kerem Alışık, Kürşat Alnıaçık, Gökay Müftüoğlu, Metin Coşkun, Nihan Aşıcı ve Ayşen İnci gibi pek çok ünlü isim yer almaktadır.

KARA SEVDA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in yer aldığı Kara Sevda dizisinin çekimlerinin yapıldığı yerler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Olay örgüsü ve sahnelerin çekildiği yerlerin uyumu herkes tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. 

Dizinin ilk bölümü Zonguldak ilinde çekilmiştir. Nihan ve ailesinin yaşadığı ev ise İstanbul'da İstinye- Yeniköy yolu üzerinde yer almaktadır.

Burak Özçivit'in canlandırdığı Kemal karakterinin evi ise İstanbul ilinin Kuzguncuk ilçesindedir. 

Kara Sevda dizisinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Emir Kozcuoğlu'nun şirketi dizi boyunca sürekli gördüğümüz mekanlardan biriydi. Acıbadem Üniversitesi'nde yer alan şirket sahnelerinin çekimleri burada yapılmıştır.

Benim hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Benim hayatım dizisi nerede çekiliyor? Benim Hayatım dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0