İstanbul'da Goralı sandviç nerede yenir? En iyi Goralı sandviç mekanları

Bol malzemesi ve enfes tadıyla adeta lezzet şöleni olan Goralı sandviç, İstanbulluların vazgeçilmez yemeklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bir ısırıkta tadı damakta kalan Goralı sandviçi yiyebileceğiniz en iyi yerleri sizler için araştırdık. Peki, İstanbul'da Goralı sandviç nerede yenir? En iyi Goralı sandviç yenilecek mekanlar nerelerdir? İşte merak ettiğiniz her detay haberimizde...

Sokak lezzetleri, bir kültürü tanımanın en güzel yollarından biri olarak görülmektedir. Özellikle son dönemlerde fazlasıyla popüler bir hale gelen sokak yemekleri, kolay ulaşılabilir oluşuyla da sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer zamandan tasarruf etmek ve pratik bir şekilde karnınızı doyurmak isterseniz sandviçlere şans verebilirsiniz. Sandviç çeşitleri arasında malzeme bolluğu ve enfes tadıyla gönüllere taht kuran Goralı, İstanbul'un farklı noktalarında herkesin beğenisine sunulmaktadır. Patates püresi ile sandviçin muhteşem buluşmasını gözler önüne seren Goralı sandviçin en lezzetli halini tadabileceğiniz mekanları gelin birlikte keşfedelim...

En iyi makarna nerede yenir? İstanbulİLİŞKİLİ HABEREn iyi makarna nerede yenir? İstanbul'daki en iyi makarnacılar

GORALI 1945

Kendisine has tadı ve adıyla dikkat çeken Goralı sandviçi, geçmişte Kosova sınırları içerisinde yer alan Gora köyünden göçmüş bir ailenin eseridir. Goralı 1945 bu ailenin ülkemizde açtığı ve Goralı sandviçin popüler bir hale gelmesini sağlayan mekandır. Fındıkzade'de yer alan mekanda hindi fümeli, ciğerli ve salamlı Gora çeşitlerini deneyerek damak zevkinize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. 

Goralı 1945

Goralı 1945

İlk olarak Ankara'da hizmet veren mekan Ferit Goralı'nın İstanbul'a göç etmesiyle bugünkü yerinde hizmet vermeye başlamıştır.

Goralı 1945 mekanı

Goralı 1945 mekanı

ADRES:  Seyyid Ömer, Kızılelma Cd. No:24/B, Fatih/İstanbul

BAMBİ 

Hafif kızartılmış sandviç ekmeğinin içinde rus salatası, sosis ve üzerinde turşunun yer aldığı Goralı sandviçin en güzel duraklarından biri de Eminönü'nde yer alan Bambi'dir. Birçok şubesi ile kolaylıkla goralı sandviçe ulaşma imkanı tanıyan Bambi'ye mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. 

Bambi

Bambi

ADRES: Hobyar, Hamidiye Cd. 20/A, 34112 Fatih/İstanbul

ÇAĞRI BÜFE

İstanbul'un farklı noktalarında Goralı sandviçin tadına varabileceğiniz mekanlar bulunmaktadır. Bayrampaşa'da yer alan Çağrı Büfe'de onlardan biridir. Ye ve kalk usulü bir hizmetin hakim olduğu mekanda pratik ve hızlı bir şekilde ağızları sulandıran goralı sandviçin tadına bakabilirsiniz. Tost ve döner gibi alternatiflerde sunan mekanda ilk olarak goralı sandviçi tatmanızı tavsiye ederiz.

Çağrı Büfe

Çağrı Büfe

ADRES: İsmet Paşa, Tuna Cd. NO:33/C, 34040 Bayrampaşa/İstanbul

ETİLER MARMARİS

Türkiye'nin pek çok şehrinde ve ilçesinde şubesi bulunan Etiler Marmaris, zengin menüsü ve ilgi çeken lezzetleriyle ön plana çıkmaktadır. Goralı sandviçleriyle de iddialı olan Etiler Marmaris'te her öğüne hitap eden yemek çeşitleri yer almaktadır.

Etiler Marmaris

Etiler Marmaris

DURAN SANDWİCHES

Viyana'dan İstanbul'a doğru uzanan lezzetleriyle sandviç severlerin en sık gittiği mekanlardan biri de Duran Sandwiches'tir. Yaklaşık 60 ürünle zengin bir menüsü olan mekanda Goralı sandviçin en güzel halini tadabilirsiniz. Şişli, Gayrettepe, Fındıklı ve Bostancı gibi pek çok yerde şubesi olan Duran Sandwiches'te sıcak ve soğuk sandviçleri de mutlaka tatmanızı öneririz.

Duran Sandwiches

Duran Sandwiches

ADRES: Gayrettepe Mahallesi, Ali Sami Yen Sk. No:5, 34394 Şişli, İstanbul

AFİYET OLSUN!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0