Squid Game paniğe neden oldu! Öğrenciler şiddete başvurdu...

Dünyayı sarsan Squid Game dizisi Belçika'da paniğe neden oldu. Teneffüs saatlerinde öğrenciler diziye yer alan oyunları oynadı. Şiddetle sonuçlanan oyunları öğrenciler de aynı şekilde yapınca okullarda kargaşa çıktı. Bu yüzden bir çok öğrenci disipline gönderildi. Okul müdürlerinden ise velilere uyarı mesajı gitti.

Son bir ayın en çok izlenen ve hakkında konuşulan dizisi olan Squid Game'nin aynısını oynayan öğrencilere disiplin cezası verildi. Belçika'da diziyi izleyen bir takım öğrenciler arkadaşlarıyla beraber ders aralarında oyunları oynadı.

Squid GameİLİŞKİLİ HABERSquid Game'deki numara skandalına farklı yöntem!

squid game okullara yansıdı

squid game okullara yansıdı

Ortalığı kasıp kavuran ölüm kalım oyunu: Squid Game konusu nedir? Squid Game de kimler oynuyor?İLİŞKİLİ HABEROrtalığı kasıp kavuran ölüm kalım oyunu: Squid Game konusu nedir? Squid Game de kimler oynuyor?

Dizide kaybedenler öldürülürken, öğrenciler ise kaybeden arkadaşlarına dayak attı. Belçika'nın Valon Bölgesi'nde yaşanan bir olay ise yetkilileri endişelendirdi.

squid game paniğe neden oldu

squid game paniğe neden oldu

Okul yönetimi sosyal medya üzerinden velilerini uyardı. Uyarıda şu sözlere yer verdi:

"Değerli veliler, Squid Game adlı diziyi muhtemelen duymuşsunuzdur. Bu dizide karakterler farklı çocuk oyunları oynuyor. Kaybedenler de eleniyor, yani öldürülüyor. Dizi, şiddet içerikli sahneleri nedeniyle 18 yaş altındakilere yasak. Öğrencilerimiz, dizide yer alan 1-2-3 güneş oyununu oynuyor ve kaybeden kişiye dayak atıyor."

Güney Kore'den Netflix'e Squid Game davası!

İLİŞKİLİ HABER

Güney Kore'den Netflix'e Squid Game davası!
Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar hayatına dair bilinmeyenleri anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar hayatına dair bilinmeyenleri anlattı!

BİR YORUM YAPIN 3

mete 2 yıl önce

ben sadece sunu anlamıyorum bu ulkede denetleyıcı yokmu bu tur flımlere nasıl ızın verıyorlar bende ilk bolumunu seyrettım cok ızlenıyor dıye emın olun bu filmi cocuklarınıza ızlettırırsenız geleceğimiz karanlık

Kılıçarslan 2 yıl önce

Asıl sorun oyun görsellerinde veya oyunun oynanmasında değil, oyunun içine gömülü ses kaydında! yani; kulağımızın duyamadığı hrz lerde, bilinç altına komut veren seslerde asıl olay. Bunu kanıtladılar. Bu ve bunun gibi oyunlar bilinçli yapılarak toplumlara büyük tuzaklar içeriyor. Küresel çeteler artık geçmeyi boş verin, çıtayı kırdılar bile. yapılacak tek şey şu; bir çok oyun, çizgi film ve tv medyadan uzak durmak..

Kul insan 2 yıl önce

Avrupada en çok intiharların olduğu bir ülke. Iyiki Müslümanlar geldi bu ülkelerede azda olsa faydası var. Devlet ve Anne Baba ya büyük iş düşüyor. Sıkı denetim şart. Bu zarar verici dizinin yayında ne işi var. Bunun adı özgürlük değil şeytanı memnun etmektir. Allah'ı cc tanıyıp Allah cc için yasayalım, Allah'ı cc memnun edelim çünkü Allah cc bizi tertemiz günahsız yarattı. Bu temiz halimiz , kalbimiz temiz kalmalı. Aynı sorunlar Türkiye'de de var.