Elazığ'da bir genç köyündeki çocuklara meyve kasasından langırt yaptı!

Elazığ'da yaşayan bir üniversite öğrencisi, köyünde yaşayan çocukların sosyal aktivite yapması için meyve kasasından ve cevizden langırt tasarladı.

Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Deliktaş köyünde yaşayan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ensar Gürsul, köyündeki çocuklar için kolları sıvadı.

Köyde yaşayan çocukların boş zamanlarında eğlenebilmesi için plastik meyve kasalarından langırt yapan üniversiteli genç, herkesten takdir topladı.

Gürsul, çocukların langırt oynaması için plastik meyve kasasının içerisine tahta çubukları yerleştirdikten sonra çivinin uçlarına da plastik kapak taktı.

Cevizleri de top olarak yerleştiren Gürsul'un kendi imkanlarıyla yaptığı tasarım, çocukları çok mutlu etti. Genç üniversite öğrencisi mutluluğunu dile getirerek, "Köyümde yaşayan çocuklar mutlu olsun, beraber oyun oynasınlar ve okuldan geldikten sonra sosyal aktivite olsun diye langırtı yaptım. Çocuklar çok mutlu oldu. Çok güzel oynuyorlar. Plastik kasa, tahta ve plastik kapaklardan langırtı yaptım. Çocuklar çok mutlu ve herkes memnun"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0