Canan Karatay’ı dolandıran şebeke üyeleri tutuklandı

Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şebeke üyesi 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan dolandırıcılık şebekesi üyeleri 8 Ekim’de Marmaris’te yaşayan 80 yaşındaki İ.C’yi telefonla arayarak, "Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı, banka hesaplarınız ve varsa evinizdeki ziynet eşyalarınız tehlikede, gelen ekiplerimize teslim edin" diyerek yaşlı adamın 9.5 kiloluk altınlarını dolandırdı.

EKİPLER İNCELEME YAPTI

Dolandırıcılık olayının ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri şüphelilerin yakalanması için sivil ekip oluşturdu.

GÖRÜNTÜLERDEN TESPİT EDİLEN ZANLILAR YAKALANDI

Ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyerek şüphelileri tespit etti. Dolandırıcılık şebekesinden Ali Ç. (39) ve Hilmi D. (56) isimli dolandırıcılara Armutalan Mahallesi’nde altınları teslim ettiğini belirten İ.C’nin beyanı üzerine çevrede yapılan güvenlik kamerası görüntülerine zanlıların altınların olduğu torbayı taşıdıkları o onlar ortaya çıktı.

Görüntülerden eşkalleri belirleyen emniyet mensupları operasyonla Adana’da yakaladıkları zanlıları adalete teslim etti.

Emniyet'ten uyarı Emniyet yetkilileri, "Devletin hiçbir memuru vatandaşları arayıp bu şekilde bir para isteme olayı yapmaz. Vatandaşlarımızı daha dikkatli ve temkinli olmaya davet ediyoruz. Bu şekilde bir arama ile karşılaşırsanız hemen 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden emniyet birimlerine ulaşın" uyarısında bulundu.

Boksör Conor McGregor'dan dayak yiyen İtalyan DJ şikayetinden vazgeçmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Boksör Conor McGregor'dan dayak yiyen İtalyan DJ şikayetinden vazgeçmiyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

alirest 2 yıl önce

Canan Karatay ile ne alaka