Yalnız Kurt'un yeni sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Yepyeni kadrosuyla bomba gibi geliyor

Birçok başarılı yapıma imza atan ünlü yönetmen Osman Sınav yeni dizi Yalnız Kurt ile ekranlara yeniden dönüş yaptı. İnternette en çok merak edilen 'Yalnız kurt' dizisi final bölümüyle seyircilerden tam not aldı. Ülkemizde mevcut siyasi meselelere değinen dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. İşte ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt'un yeni sezon 1.bölüm fragmanından öne çıkan ayrıntılar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Atv'de kurtlar vadisi dizisiyle efsane bir çıkış yakalayan yönetmen Osman Sınav uzun zaman sonra yepyeni bir yapımla ekranlara geri dönüyor. Yalnız Kurt,14 Ekim Cuma akşamı yeni sezon 1. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosunu Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi, yeni sezonuna 15 yeni isim dahil oldu. İşte yalnız kurt  yeni sezon yeni bölüm fragmanından dikkat çeken detaylar...

YALNIZ KURT YENİ SEZON 1.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

YALNIZ KURT SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Golyat’ın elinde tuttuğu kumpas kayıtlarını alabilmek için otele sızan Altay beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve 5 numaranın amcası Halit olduğunu öğrenir. Altay ve Halit için artık yüzleşme vaktidir. Altay’ın, amcası Halit’ten alacağı bir intikamı vardır.

Topal ise kendisine verilen yeni bir görev ile harekete geçer. Hedefinde bir değil birden fazla kişi vardır. Topal’ın önce kimin peşine düşeceğinden emin olmayan herkes oldukça tedirgindir. Oysaki o çoktan planını yapmış ve hedefindeki ilk kişiyi ağına düşürmüştür bile. Kuzey Irak’ta Nizam’ı elinden kaçıran Viking köşeye sıkışmıştır. Türkiye’ye dönmek ister ama Amerikalılar Viking’in bölgedeki faaliyetlerinden ötürü yargılanmasını talep ederler. Viking’in Türkiye’ye dönüşü tahmin ettiği kadar kolay olmayacaktır.

yalnız kurt oyuncuları kimler

yalnız kurt oyuncuları kimler

YALNIZ KURT OYUNCULARI KİMLER?

Yalnız kurt dizisinin yapımcılığını Osman Sınav yönetmenliğini ise Çağatay Tosun üstleniyor. Senaryosu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin yazdığı dizi aynı zamanda güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Yalnız Kurt oyuncuları Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Göktan Oktay Göztepe. yeni sezonda kadroya dahil olanlar ise; Jessica May, Mustafa Yalçın Hafızoğlu, Nilay Duru, Altan Gördüm, Hakan Bilgin, Hazım Körmükçü, Gerçek Alnıaçık, Gökçe Özyol, Mert Asutay, Enis Yıldız, Recep Çavdar, Ali Buhara, Mete, Alper Saylık, Cihan Kurtaran, ve Güray Görkem gibi isimler dahil oldu. 

yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak

yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak

Tozluyaka dizisi için üzücü haber! Gün değişikliği diziyi fena vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Tozluyaka dizisi için üzücü haber! Gün değişikliği diziyi fena vurdu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Temiziş 1 yıl önce

Karbonhidrat ne kadar sağlıklı ....

Fırat 2 yıl önce

Çok bilgilendirici

Titan baba pro 2 yıl önce

Keloğlan yeni masal istiyorum bros hasta bol şanslar bedava elmas istiyorum 2000 tane

Ela 2 yıl önce

Cemre abla seni çok seviyorum

Toplam 1 beğeni

Ela 2 yıl önce

Cemre abla seni çok seviyorum merve ablaya 'da çok seviyorum berke abiyide seviyorum kürşat abiyide seviyorum yakşamlar

Toplam 1 beğeni