Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor? Nalan'ın yaşadığı yalı nerede? Koroğlu Köşkü nerede?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız, her hafta heyecan dolu hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Her detayıyla merak uyandıran dizinin çekim yerleri ise dizi severler tarafından merak konusu haline geldi. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı nerede? İşte yanıtlar...

Ünlü yazar ve psikiyatr Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, güçlü hikayesi ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla gönüllere taht kurdu. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı ünlü yapım, geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla ekranlara gelmişti. Cihangir Ceylan'ın oynadığı "Hayri" karakteriyle yeni sezonda heyecan dolu dakikalar yaşatan dizi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide tercih edilen müziklerden kıyafetlere her şey detaylı bir şekilde araştırılırken birçok kişi de Camdaki Kız'ın çekim yerlerini merak ediyor. Gelin, izleyenleri ekran başına kilitleyen Camdaki Kız'ın çekimlerinin yapıldığı yerlere birlikte göz atalım.

Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleriİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleri

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesini konu edinen Camdaki Kız dizisinde olay örgüsü Nalan karakteri üzerinden işlenmektedir. Sıcakkanlı yapısıyla ilk görüşte herkesin sevgisini kazanan Nalan, iyi derecelerle okulunu bitirmiş zeki bir kadındır. Varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zincirine sahip olan Koroğlu ailesiyle tanışır ve bir anda kendisini Koroğlu ailesinin en küçük oğulları Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde bulur. Hayatlarında zorlu süreçler yaşayan Nalan ve Sedat adeta bir peri masalı yaşamak için el ele verse de hiçbir şey planladıkları gitmez. 

Camdaki Kız dizisi

Camdaki Kız dizisi

Nalan, hem annesi babası olarak bildiği Feride ve Adil Bey hakkındaki gerçeklerle hem de Sedat'ın Cana ile olan arasındaki bağlantıyla hayal kırıklığı yaşamaktadır. Ailesi ve kocası tarafından hiç sevgi görmeyen Nalan, şoförü Hayri Bey'le arkadaşlık kurarak yaşadığı sıkıntıları ona anlatmaya başlar. 

Camdaki Kız Nalan ve Hayri

Camdaki Kız Nalan ve Hayri

Nalan ve çevresindekilerin hikayelerine odaklanan dizi, 2 sezon boyunca yoğun ilgi görmektedir.

Camdaki Kız Nalan ve annesi

Camdaki Kız Nalan ve annesi

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ekranlarda fırtına gibi esen Camdaki Kız dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer almaktadır. Daha önce "Kırmızı Oda" dizisinde Boncuk ve Can karakterini oynayan ikilinin performansı çok beğenilmişti. Sonrasında Burcu Biricik "Nalan" karakteriyle; Feyyaz Şerifoğlu ise "Sedat" karakteriyle Camdaki Kız'da tekrar partner olarak bir araya geldi. 

Camdaki Kız oyuncuları

Camdaki Kız oyuncuları

Yıldız oyuncu kadrosuyla göze çarpan dizide Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Orhan Eşkin, Selma Ergeç, Şenay Kösem, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimler de yer alıyor.

Camdaki Kız dizisinde kimler oynuyor

Camdaki Kız dizisinde kimler oynuyor

Bir kitap uyarlaması olan dizinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu olmakla beraber; senaristliğini Seda Altaylı Turgut ve Yeşim Aslan üstleniyor. Nedim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Camdaki Kız dizisinin yapımcısı ise Onur Güvenatam.

Camdaki Kız dizisinden kareler

Camdaki Kız dizisinden kareler

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'ın ilk tanıtım filmi Taksim İstiklal Caddesi'nde çekilmişti. Burcu Biricik'in oynadığı Nalan karakteri Taksim İstiklal Caddesi'nde cam bir fanus içerisindeydi. 

Camdaki Kız dizisi çekim yerleri

Camdaki Kız dizisi çekim yerleri

Dizinin çekimleri ise İstanbul'un birçok farklı semtinde gerçekleştirilmektedir. Ancak çekimlerin çoğunun İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı'nda yapıldığı bilinmektedir. 

Camdaki Kız Nalan ve Hayri

Camdaki Kız Nalan ve Hayri

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNDE NALAN'IN OTURDUĞU YALI NEREDE? 

Dizide Nalan karakterinin ve ailesinin yaşadığı yalı, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Denize sıfır manzarasıyla dizi severlerin odak noktası haline gelen yalının nerede olduğunu öğrenmek isteyenler internette konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı.

Camdaki Kız Nalanın yalısı

Camdaki Kız Nalanın yalısı

Nalan'ın yaşadığı yalının İstanbul'un Beykoz ilçesinde olduğu öğrenildi. Kanlıca'da yer alan yalının ismi ise Esra Umur Yalısı. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün nefes kesen manzarasına doğru bakan yalı aynı zamanda ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ve Arzu Sabancı'ya komşu olduğu biliniyor. Görkemli yapısı ve ihtişamıyla göz kamaştıran yalının fiyatı ise tamı tamına 165.000.000 Türk Lirasıdır. 

Esra Umur Yalısı

Esra Umur Yalısı

CAMDAKİ KIZ KOROĞLU KÖŞKÜ NEREDE?

Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Sedat'ın evlendikten sonra yaşamaya başladığı Koroğlu Köşkünün asıl adı Sadık Paşa Konağı'dır. İstanbul Beyoğlu'nun Cihangir mahallesinde yer alan 24 odalı konak, 1850 yılından beri günümüze ulaşmayı başarmıştır. Boğaz manzarasıyla İstanbul'a hayran bırakan konak, İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu Kararı ile II. Derece Koruma Grubu'nda yer almaktadır.

Sadık Paşa Konağı

Sadık Paşa Konağı

CAMDAKİ KIZ KOROĞLU ÇİFTLİĞİ NEREDE?

Camdaki Kız dizisinin 2.bölümünde Sedat ve Nalan'ın ailelerin bir araya geldiği Koroğlu Çiftlik, eşsiz doğasıyla herkesin dikkatini çekti. Koroğlu otel çiftliğinin aslında nerede olduğu izleyenleri meraklandırdı. Dizide Koroğlu Çiftlik otelin gerçek adı Kemer Country Otel İstanbul'dur. Otel, İstanbul Anadolu Yakası'nda yer almaktadır.

Koroğlu Çiftlik

Koroğlu Çiftlik

Sevmek Zamanı'nın konusu nedir? Sevmek Zamanı oyuncuları kimlerdir? Sevmek Zamanı başlıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sevmek Zamanı'nın konusu nedir? Sevmek Zamanı oyuncuları kimlerdir? Sevmek Zamanı başlıyor!
Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konakta restorasyon çalışmaları başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Kibar Feyzo'nun çekildiği tarihi konakta restorasyon çalışmaları başladı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0