Avrupa Yakası'nda kahvaltı nerede yapılır? Avrupa Yakası en iyi kahvaltıcılar 2023

Hafta sonlarına anlam katan kahvaltılar, ailemiz ve sevdiklerimizle keyifli anlar yaşamanın en güzel yolu. İster deniz manzarasında ister yemyeşil doğada kahvaltının tadına varmak isterseniz size harika önerilerimiz var! Peki Avrupa Yakasında kahvaltı nerede yapılır? İstanbul'da en iyi kahvaltı mekanları hangileridir? İşte cevaplar...

Geleneksel Türk mutfağının en özel öğünü olan kahvaltı, hafta sonları sevdiklerimizle vakit geçirmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Tüm haftanın yorgunluğunu geride bırakmak için kahvaltı sofralarında keyif bulabilirsiniz. Dilerseniz evlerinizde parmak ısırtan kahvaltı masaları kurabileceğiniz gibi kendinizi ödüllendirmek için dışarıda birbirinden güzel kahvaltı mekanlarını da tercih edebilirsiniz. Eğer Avrupa Yakası'nda yaşıyor ve çok da uzağa gitmeden bu fırsata erişmek istiyorsanız size muhteşem önerilerimiz var! Gelin, Avrupa Yakası'nın en iyi kahvaltı mekanlarını birlikte keşfedelim.

Anadolu YakasıİLİŞKİLİ HABERAnadolu Yakası'nda kahvaltı nerede yapılır? Anadolu Yakası en iyi kahvaltı mekanları 2023

THE HOUSE CAFE 

Tertemiz deniz havasını solumak ve manzaraya karşı çay yudumlamayı özlediyseniz Ortaköy'ün en güzel kahvaltı mekanıyla tanışmaya hazır olun. İki geniş terası ve salonu ile ferah bir ortam oluşturan The House Cafe, kahvaltılarıyla müşterilerine güzel vakit geçirme imkanı tanıyor.

The House Cafe

The House Cafe

Birçok şubesi bulunan mekanın Ortaköy'de yer alan restoranı ister hafta içi ister hafta sonu İstanbul Boğazı'na karşı kahvaltı yapma imkanı tanıyor. Zengin bir menüsü olan The House Cafe'de damak tadınıza uyacak pek çok seçenek arasından sipariş verebilirsiniz. Özellikle yumurtalı tariflerinin meşhur olduğunu söylemeden geçmek olmaz!

The House Cafe kahvaltı

The House Cafe kahvaltı

ADRES: Yıldız Mah.  Salhane Sok. No:1, 34349 Ortaköy

SARI KÖŞK

Hafta sonu İstanbul'un kargaşasından uzaklaşmak ve doğanın göz alıcı atmosferine kucak açmak isterseniz Emirgan Korusu'nda yer alan Sarı Köşk'e şans vermenizi tavsiye ederiz.

Emirgan Korusu Sarı Köşk

Emirgan Korusu Sarı Köşk

Açık büfe kültürünü gözler önüne seren Sarı Köşk, kahvaltı severlerin en beğendiği yerler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Emirgan Korusu Sarı Köşk kahvaltı

Emirgan Korusu Sarı Köşk kahvaltı

Türk mutfağının zengin menüsünü sofralarınıza taşıyan Sarı Köşk'te lezzetli yemeklerle hem gözünüzü hem de karnınızı doyurabilirsiniz. Asırlık ağaçların ve rengarenk lalelerin görsel bir şölen oluşturduğu Emirgan Korusu'nda aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir kahvaltı keyfi yapabilirsiniz.

Emirgan Korusu Sarı Köşk yemekleri

Emirgan Korusu Sarı Köşk yemekleri

ADRES: Reşitpaşa Mahallesi, Emirgan Sokak, 34467 Sarıyer/İstanbul, Türkiye

BAZLAMA KAHVALTI

Ege'nin yöresel lezzetlerini tatmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği Bazlama Kahvaltı, İstanbul Nişantaşı'nda kahvaltı severleri ağırlıyor. Bir anne kız işletmesi olan mekanda Hatay'dan gelen zeytinler, Aydın'dan gelen bal, Çeşme'den gelen domateslerin her biri doğallığıyla ön plana çıkıyor.

Bazlama Kahvaltı

Bazlama Kahvaltı

Kahvaltının bir şölene dönüştüğü Bazlama Kahvaltıda özellikle bazlama ve gözlemeleri denemenizi tavsiye ederiz. Nurten Hanım'ın elinden çıkan 36 çeşit reçel ve özel tarifli 3 peynirli patlıcan da kahvaltı severlerden tam not aldı.

Bazlama Kahvaltı menüsü

Bazlama Kahvaltı menüsü

ADRES: Teşvikiye Mh. Ahmet Fetgari Sok. No: 40 Nişantaşı

HADİKA KAHVALTI EVİ

Antakya kahvaltısını sofralarınıza taşıyan Hadika Kahvaltı Evi, ev yapımı doğal ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Şişli'de yer alan mekanda kabak tatlısı, tuzlu yoğurt, halhalı zeytini, sürk, ceviz reçeli favori lezzetlerden, kızarmış Antakya peyniri müşterilerin en beğendiği lezzetler arasında yer alıyor.

Hadika Kahvaltı Evi

Hadika Kahvaltı Evi

Şişli'de yer alan mekanda dostlarınız ve ailenizle hafta sonunuzu güzelleştirmek sizin elinizde!

Hadika Kahvaltı Evi menüsü

Hadika Kahvaltı Evi menüsü

ADRES:Meşrutiyet, Ebe Kızı Sokağı No: 16/40, 34363 Şişli/İstanbul

İğde Çekirdeği Tozu ne işe yarar ve faydaları nelerdir? İğde Çekirdeği Tozu nasıl tüketilir?

İLİŞKİLİ HABER

İğde Çekirdeği Tozu ne işe yarar ve faydaları nelerdir? İğde Çekirdeği Tozu nasıl tüketilir?
Sade un çorbası nasıl yapılır? Terbiyeli un çorbası için tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Sade un çorbası nasıl yapılır? Terbiyeli un çorbası için tarifi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0