İstanbul'da ıslak hamburger nerede yenir?

İstanbulluların müptelası olduğu sokak lezzetlerinden biri olan Islak Hamburger, hem tadıyla hem de görünüşüyle herkesin beğenisini kazanıyor. Daha ilk ısırıkta adeta bir lezzet şöleni sunan Islak Hamburgerin tadına varabileceğiniz en güzel mekanları sizler için tek tek araştırdık. Peki İstanbul'da ıslak hamburger nerede yenir? İstanbul'da en iyi ıslak hamburger mekanları nerede? İşte tüm detaylar haberimizde...

Yemek yemeyi bir ihtiyaçtan öte keyif olarak görenler için İstanbul'da birbirinden özel gurme gezi rotaları oluşturulabilir. Geleneksel Türk Mutfağından İtalya'nın eşsiz hamur işlerine ya da göz alıcı sebze yemeklerinden fast foodlara kadar dilediğiniz yemek adreslerine bu şehirde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 7'den 70'e herkesin bayılarak yediği ıslak hamburger ise her dönem en sevilen yemeklerin başında geliyor. Parmak ısırtan lezzetlerden biri olan Islak Hamburgerin en iyisini de bulmak kimi zaman kolay olmuyor. Gelin, İstanbul'un farklı noktalarında yer alan ve en iyi Islak Hamburgeri sofralarınıza misafir eden mekanlara birlikte göz atalım.

İstanbulİLİŞKİLİ HABERİstanbul'da en iyi kelle paça çorbası nerede içilir? En iyi kelle paça çorbası nerede yenir?

  • KIZILKAYALAR HAMBURGER

Ağızda dağılan özel sosu, yumuşacık yapısı ve eşsiz köfte aromasıyla tam bir lezzet şöleni olan Islak Hamburger yemek için İstanbul'da en doğru adreslerden biri Kızılkayalar Hamburgerdir.

Kızılkayalar Hamburger

Kızılkayalar Hamburger

1978'den beri hizmet veren Kızılkayalar'ın Taksim, Beşiktaş ve Kadıköy gibi pek çok yerde şubesi bulunmaktadır. Islak hamburgeriyle nam salan mekan, lezzet severlerden tam not alıyor. Özel köftesi ve çeşitli baharatların harmanlandığı ıslak hamburger denemek istiyorsanız mutlaka buraya gelmenizi tavsiye ederiz.

Islak Hamburger

Islak Hamburger

ADRES: Sıraselviler Caddesi, No:2/C, Beyoğlu -İSTANBUL

  • BAMBİ CAFE

Sıcak ve harika tadıyla hafızalara kazınan Islak hamburger denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri de Bambi Cafe. Taksim'in vazgeçilmez yerlerinden biri olan Bambi Cafe, ıslak hamburgeriyle herkesin ilgi odağı haline geliyor.

Bambi Cafe

Bambi Cafe

Ayaküstü sokak lezzetleri atıştırmak isteyenlerin tercihi olan ve kokusuyla akılları çelen ıslak hamburger yemek için Bambi Cafe'ye şans vermenizi tavsiye ederiz.

En iyi Islak Hamburgerciler

En iyi Islak Hamburgerciler

ADRES: Gümüşsuyu, Sıraselviler Cd. No:2\J, 34437 Beyoğlu/İstanbul

  • ÖZTÜRKLER HAMBURGER

Enfes bir ıslak hamburger yemek için rotanızı Kadıköy'e doğru çevirebilirsiniz. Müdavimi çok olan Öztürkler Hamburger, ıslak hamburgeri yeni deneyenler için harika bir seçenek olacaktır. Özellikle Anadolu Yakası'nda soslarıyla ünlü bir yer arayanlar için burası uygun bir yerdir. 

Öztürkler Hamburger

Öztürkler Hamburger

Eğer arkadaşlarınızla Kadıköy sokaklarında dolaşırken atıştırmalık sokak lezzetlerine şans tanımak isterseniz buraya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Islak Hamburger nereden yenir

Islak Hamburger nereden yenir

ADRES: Adres: Bostancı, Bağdat Cd. No:509, 34744 Kadıköy/İstanbul

  • ETİLER MARMARİS

Özel hamburger sosu ve pamuk gibi yumuşacık hamburger ekmeğiyle tadı damakta kalan ıslak hamburgerin en güzel adreslerinden biri de Etiler Marmaris. İstanbul'un pek çok farklı noktasında şubesi bulunan Etiler Marmaris, ulaşım açısından kolaylık sağladığı için mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Etiler Marmaris

Etiler Marmaris

Fiyatı da oldukça uygun olan Etiler Marmaris'e gelirseniz ıslak hamburgeri denemeden dönmeyin derim!

Etiler Marmaris Islak Hamburger

Etiler Marmaris Islak Hamburger

ADRES: Adres: Teşvikiye Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, No :48/C, Şişli, İstanbul

AFİYET OLSUN!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0