THY Öğretmen indirimi ne kadar, kimler faydalanabilir? THY Öğretmen indirimi koşulları

24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Türk Hava Yolları öğretmenlere harika bir sürpriz hazırladı. THY indirimli öğretmen biletleriyle öğretmenlere özel bir kampanya hazırladı. Buna göre indirimli uçuşlar ile öğretmenler ve aileleri seyahat etmenin keyfini çıkarabilecek. Peki THY öğretmen indirimi nedir, ne kadar? THY Öğretmen indiriminden kimler faydalanabilir? THY Öğretmen indirimi tarihleri nedir? İşte cevaplar...

Kasım ayının en özel günlerinden biri olan Öğretmenler Günü'nün gelişiyle bilgileriyle yolumuza ışık tutan öğretmenlerimizi sevgiyle anıyoruz. Her yıl bu özel günde bize emek veren ve bu kutsal görevi icra eden öğretmenlerimizi mutlu edecek sürprizlere yer veriyoruz. Kimi zaman bir çiçek kimi zaman da anlamlı sözlerle öğretmenlerimize değerli hissettirdiğimiz Öğretmenler Günü'nde bir adım da Türk Hava Yolları'ndan geldi. Havacılık tarihinin en önemli firmalarından biri olan Türk Hava Yolları Öğretmenlerimizi mutlu edecek özel bir fırsatı açıkladı. Gelin, haberin detaylarına birlikte göz atalım.

24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları! 2022 En güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajlarıİLİŞKİLİ HABER24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları! 2022 En güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

THY ÖĞRETMEN İNDİRİMİ NEDİR? THY ÖĞRETMEN İNDİRİMİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Tüm dünyada en çok tercih edilen firmalardan biri olan Türk Hava Yolları, yolcularına özel olarak yaptığı kampanyalarıyla bu kez öğretmen ve ailelerinin yüzlerini güldürüyor. Kampanyaya göre; öğretmenler ve beraberinde seyahat edecekleri aile üyeleri için yüzde 20 indirim ayrıcalık oluşturulacak. Ayrıca yurt dışı öğrenime giden bursiyerler, eş ve çocukları için ise yurt dışı uçuşlarda %25 indirim uygulanacak.

Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları

Kampanyanın Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapan öğretmenler ve aileleri ile Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) bağlı üniversitelerde görev yapan öğretim üyeleri ve aileleri için oluşturulduğu açıklandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Yapılan resmi açıklamaya göre öğretmenler ve birlikte seyahat edecekleri 3 kişi ve üzeri aileler için ekonomi sınıfında geçerli olmak üzere yüzde 20 oranında bir indirim uygulanacak. Ancak bu kampanya Anadolujet seferleri ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli kılınmayacak.

THY ÖĞRETMEN İNDİRİMİ NE KADAR? THY ÖĞRETMEN İNDİRİMİ KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

THY Öğretmen İndiriminden faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. Eğer üyeliğiniz yoksa THY internet sitesi üzerinden Miles&Smiles üyeliği oluşturabilirsiniz. Üyelik için kimlik numarası girilmesi ve "Kişisel Bilgilerim" kısmında "Öğretmen" alanının işaretlenmesi gerekmektedir. 

THY Öğretmen İndirimi

THY Öğretmen İndirimi

Kampanya kapsamında sunulan indirim diğer indirimlerle birleştirilemeyeceği gibi iptal durumunda ücret sınıfı kuralları geçerli kılınacaktır.

THY Öğretmen İndirimi kural ve koşulları

THY Öğretmen İndirimi kural ve koşulları

Kampanya THY'nin resmi web sitesi ve mobil uygulama ücretleri olmakla birlikte bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik söz konusu olabilir. Kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgilere THY'nin internet adresinden veya çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz. 

THY Öğretmen İndiriminden yararlanma yolları

THY Öğretmen İndiriminden yararlanma yolları

THY ÖĞRETMEN İNDİRİMİ NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

THY Öğretmenler Günü kampanyası 01 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 03 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 arasında olan Ekonomi Kabin ve Business Kabin yurtiçi uçuşlar için geçerli olacaktır. 

THY Öğretmen indirimi ne zaman?

THY Öğretmen indirimi ne zaman?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Haşmet 1 2 yıl önce

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalışan Kur'an Kursu öğreticilerininde bu kapsamda olması gerekirdi.Kanaatimce bu indirimden hocalarımızında faydalanmaları isabetli olacaktır.