Destan dizisinin Akkız'ı kimdir? Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin kaç yaşında ve nereli

Atv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümüyle nefes kesen Destan dizisin oyuncuları merak ediliyor. Özellikle başrol oyuncularından Akkız karakteri ile dikkat çeken oyuncu Ebru Şahin'in hikayesinin ne olduğu araştırılıyor. Peki Destan'ın Akkız'ı kimdir, gerçekte var mı? Ebru Şahin kimdir, kaç yaşında ve nereli

Atv'nin merakla beklenen dizisi 23 kasım da izleyiciyle buluştu. Destan dizisinin başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstlenirken, dizide Akkız karakterini canlandıran Ebru Şahin ile ilgili bilgiler internette araştırılmaya başlandı. Yapımcı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin ardından Akkız Destanı'nın anlatıldığı 'Destan' dizisi 9. yüzyılda, Orta Asya'daki Türkler'in İslamiyet'in kabulünden önceki dönemindeki bir destandan esinlenerek yapılmıştır. "Destan dizisinin Akkız'ı kimdir, tarihte gerçekte var mı? İşte Ebru Şahin hakkında tüm merak edilenler...

Destan dizisi Batuga kimdir? Edip Tepeli kaç yaşında ve nereli? Batuga ne demek?İLİŞKİLİ HABERDestan dizisi Batuga kimdir? Edip Tepeli kaç yaşında ve nereli? Batuga ne demek?

DESTAN DİZİSİ AKKIZ KİMDİR, TARİHTE GERÇEKTE VAR MI?

Destan dizisinin başrol oyuncularından biri olan Akkız karakteriyle beğeni toplayan Ebru Şahin 8. yüzyılda, Orta Asya'da, henüz İslam ile tanışmayan topraklarda vahşi bir devir hüküm sürmektedir. Çin sivri dişlerini Türk budununa doğrulturken, Moğollar, Rus Varegler, Persler ve Sogdlar harekete geçmek için pusu kurmuş beklemektedir. Tüm bu dış düşmanlar yetmezmiş gibi aynı soydan gelen Türk boyları birbirine düşmüştür. İkisi de Türk olan Dağ Hanlığı ile Gök Hanlığı arasında ise çok büyük bir düşmanlık vardır.

destan dizisi akkız kimdir

destan dizisi akkız kimdir

EBRU ŞAHİN KİMDİR

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. İlk kez 2016 yılında Kan Parası filminde rol aldı. Basketbolcu Cedi Osman ile bir süredir birliktelik yaşayan oyuncu 1,70 boyundadır. Güzel oyuncu 2019 yılında Hercai dizisinde rol almaya başlamıştır. Bu dizide canlandırdığı Reyyan Şadoğlu karakteri ile adını duyurmayı başarmıştır. Dizinin final yapmasının ardından birçok dizi ve filmin aranan oyuncusu haline gelmiştir. Yeni sezonda ise yine ATV'de yer alacak olan Destan dizisi ile ekranlara gelecek.

ebru şahin kimdir

ebru şahin kimdir

EBRU ŞAHİN OYANADIĞI DİZİLER 

2017 - Savaşçı

2017-2018 - İstanbullu Gelin

2018 - Yasak Elma

2019-2021 - Hercai

2021 - Destan

ebru şahin kaç yaşında ve nereli

ebru şahin kaç yaşında ve nereli

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0