Gelin Evi'nde kim birinci oldu? Gelin Evi 24 Aralık haftası birincisi kim?

Ekranların fenomen yarışma programı Gelin Evi'nde bir hafta daha geride kaldı. Peki, Gelin Evi'nde kim birinci oldu? Gelin Evi haftanın kazananı kim? Gelin Evi 24 Aralık haftanın birincisi kim? Gelin Evi'nde büyük ödülü kim kazandı? Gelin Evi yeni sezonda kim birinci oldu? Gelin Evi 24 Aralık haftası birincisi kim? İşte yanıtlar...

SHOW TV ekranlarının sevilen yarışma programı Gelin Evi, 20 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelmişti. Sunuculuğunu Aslı Hünel'in üstlendiği programda her hafta birbirinden hamarat 5 gelin hünerlerini sergiliyor. Bu hafta Emine, Hatice, Dilan, Gamze ve Melda gelinin yarıştığı Gelin Evi'nde 10 çeyrek altın için gelinler kıyasıya bir mücadele verdi.

Gelin Evi Hatice kimdir? Gelin Evi Hatice kaç yaşında, nereli?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Hatice kimdir? Gelin Evi Hatice kaç yaşında, nereli?

Beş gündür 10 puan üzerinden yapılan oylamanın sonuçları bugün 5'inci günün gelini Hatice Ebrar Horasan’ın evinde açıklandı. Ev dekorasyonundan yemek sunumlarına, çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar birbirlerini eleştiren yarışmacılar sonucu beklerken heyecan dolu anlar yaşandı.

GELİN EVİ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU? HANGİ YARIŞMACILAR KAÇ PUAN ALDI?

5 gün boyunca 5 farklı gelinin birbirlerinin evine konuk olduğu yarışmada Emine gelin 14 puan alarak sıralamada sonuncu oldu. Dilan gelin 16, Hatice gelin 22, Gamze gelin 24 alırken Melda gelin 25 alarak haftayı birincilikle bitirdi. 

Melda gelin toplamda 25 puan alarak haftanın birincisi 10 çeyrek altının da sahibi oldu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

YUSUF.İR 2 yıl önce

Kenan İmirzalıoğlu gelsene teşkilat dizisinde rol alsana harika olur.