MasterChef Tahsin'in burger mekanı yoğun ilgi görüyor! Fanburger nerede?

MasterChef Türkiye'de neşeli ve pozitif halleriyle ön planda olan başarılı yarışmacı Tahsin'in burger dükkanı olduğu ortaya çıktı. MasterChef yarışmacılarının, yarışma dışında da neler yaptıkları büyük bir merak konusu haline geldiği için, son zamanlarda en çok aratılan bilgilerden biri de Tahsin Küçük'ün dükkanlarının nerede bulunduğu oldu.

MasterChef'te son olarak ilk 5'e kalan ve enerjik halleri ile yarışmaya renk katan 24 yaşındaki Tahsin Küçük, burger dükkanı ile adından sıkça bahsettiriyor. 'Fanburger' ismini verdiği işletmesi sosyal medya paylaşımları ile de oldukça dikkat çekiyor.

MasterChef Türkiye'de jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna ile yarışmacı arkadaşları ve set ekibine dükkanında burger ısmarlayan Tahsin, bu bölümün yayınlanmasından sonra daha da ilgi görmeye başladı. Yarışmanın hayranlarının internette en çok arattıklarından biri "Tahsin'in burger dükkanı nerede?" şeklinde oldu.

Tahsin'in ilk dükkanı Kurtköy'de bulunuyor. Dükkanının adresi: Yenişehir Mahallesi, Lens Yaşam Merkezi, Millet Cd. D:No:199, 34912 Pendik/İstanbul

Daha sonrasında Kavacık'ta da bir dükkan açan Tahsin'in satışları, ünlenmesi ile arttı ve yarışmadan çıkınca daha da artacağı tahmin ediliyor. 

Kavacık'ta bulunan dükkanının adresi ise: Kavacık, yaşam merkezi, Kavacık mahallesi, Orhan Veli Kanık Cd. D:No:79, 34820 Beykoz/İstanbul

MasterChef'te çeyrek finalin ilk yarışmacısı belli oldu! Şef ceketini kim giydi?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te çeyrek finalin ilk yarışmacısı belli oldu! Şef ceketini kim giydi?
MasterChef Türkiye'de ikinci çeyrek finalist belli oldu! Ceketini Somer Şef giydirdi

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye'de ikinci çeyrek finalist belli oldu! Ceketini Somer Şef giydirdi

BİR YORUM YAPIN 0