MasterChef Türkiye'de ikinci çeyrek finalist belli oldu! Ceketini Somer Şef giydirdi

MasterChef Türkiye'de ismi yazılı özel ceketi ilk giyen Sergen olmuştu. İkinci önlük için kıran kırana mücadele eden yarışmacılar, ilk turda konuk şef Ahmet Dede'nin tabağını yaparken oldukça zorlandı. İkinci turda ise soya sos ile yaratıcılık tabağı yapan yarışmacılardan en yüksek puanı elde eden kişi, ismi yazılı şef ceketini giymeye hak kazandı.

MasterChef yarışmacıları, finale sayılı zaman kala şef ceketi giymek için yarışıyor. Yarışmada ilk önlüğü alarak çeyrek finalist olmak hakkını Sergen kazanmıştı. Kalan 4 isim ise ilk olarak konuk şefin imza tabaklarını ve ikinci aşamada da verilen ürünlerle yaratıcı yemeklerini yaptı. Yarışma sonrası ceketi giyen ikinci isim belli oldu.

MasterChef'te finale yaklaşılırken heyecan sürüyor. Yarışmada ikinci önlüğün sahibini bulması için adaylar, konuk şef Ahmet Dede'nin imza tabağı zerdeçallı fener balığı tava, acılı çayır lavaş lakerda yemeğini yaptı ve 30 puanla Hasan liderliği elde etti.

Şef ceketini alan Hasan, "Çok mutluyum şefim. Sezon sonuna kadar bunu bekliyorduk. Şu an hak etmiş olduğum üniformama kavuştum. Biz bunun için buradaydık. Şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Ceketimi üzerime giyerken hislerim bambaşkaydı." dedi.

MasterChefİLİŞKİLİ HABERMasterChef'te çeyrek finalin ilk yarışmacısı belli oldu! Şef ceketini kim giydi?

MasterChef Tahsin'in burger mekanı yoğun ilgi görüyor! Fanburger nerede?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Tahsin'in burger mekanı yoğun ilgi görüyor! Fanburger nerede?
The Weeknd lüks dairesini satışa çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

The Weeknd lüks dairesini satışa çıkardı!

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Doğan 2 yıl önce

Hasan'ı Kutluyorum.