MasterChef'in ilk finalisti belli oldu! MasterChef Türkiye 11 Ocak kazananı

Büyük bir ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de son 3 yarışmacı arasından finale adını yazdıran ilk isim belli oldu. Eren, Tahsin ve Hasan arasından kimin final turuna yükseldiği merak konusu oldu...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde bulunduğu MasterChef Türkiye'de Eren, Hasan ve Tahsin arasında yarı finalin ilk turu oynandı. İlk finalistin belli olduğu yarışmada kimin balkona ilk çıkan isim olduğu büyük bir merak konusu oldu ve yarışmayı izlemeyi kaçıranların da internette en çok arattığı sorularda biri "MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti kim?" sorusu oldu. 

Tahsin, Eren ve Hasan arasında ilk finalistin belli olacağı oyunlar oynanıyor. Güzel bir mücadele olduğunu belirten şefler yarışmacıların heyecanını sordu. 

Yarışmacılar son bölümde başlangıç, ana yemek ve tatlı yaparak yarıştı. Konsept olarak bir renk belirlendi. Kırmızı konseptle yarışmacılar final için ilk adımı attı. 

YARIŞMACILAR HİSLERİ VE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Tahsin Küçük, ''Bir yanım açıkçası buruk bir yanım gururlu. Dört günümüz kaldı. Alkışlarla şu kapıdan girdik. Şu an gurur içimize çöktü. Keyifle yemek yapacağım.'' dedi. 

Hasan Biltekin, ''Kırmızı beyaz konsepti için sandığımı açmadım. Dün gece 04:30'a kadar menü hazırladım. Planladığım menüyü güzel bir şekilde çıkarabilirsem güzel bir gün olacak. Menülerin üzerinde de Hasan Sergen yazıyor. Dün üzülsem mi sevinsem mi bilemediğim bir durumdu. İçim buruk, yola devam ettiğim için mutluyum.'' açıklamasını yaptı. 

Eren Kaşıkçı, ''Hep mücadele ettim yine edeceğim.'' cümlelerini belirtirken Eren, ayaklarının yara olma hikayesini anlattı. 

İLK FİNALİST EREN OLDU

Tahsin günü 60 puan alarak 3. tamamladı. Hasan ise 68 puan alarak geceyi ikinci tamamladı. Eren 74 puan alarak ilk finalist oldu

MasterChef Türkiye 156. bölüm fragmanı:

Arda Türkmen'in eşi Melodi'den herkesi şaşırtan açıklama: Evliliğin ekstra bir olayı yok

İLİŞKİLİ HABER

Arda Türkmen'in eşi Melodi'den herkesi şaşırtan açıklama: Evliliğin ekstra bir olayı yok
Sergen Özen'den MasterChef'e veda paylaşımı: Ailem oldunuz

İLİŞKİLİ HABER

Sergen Özen'den MasterChef'e veda paylaşımı: Ailem oldunuz

BİR YORUM YAPIN 1

Doğu-Batı 2 yıl önce

Jüri tarafından Hasan' ın finale kalması için gösterilen sebebiyle Masterchef yarışmasının bende inandırıcılığı kalmamıştır. Eren' in şampiyonluğu da bu arada hayırlı olsun.