Hintli çift çıldırdı! Düğünleri Metaverse'de olacak

Yakın zamanda satışa çıkarılan arsalarla gündeme gelen Metaverse, konser etkinlikleri dışında düğünlerde de söz sahibi. Hintli bir çift dünya evine, Metaverse ile giriyor. Harry Potter konseptiyle evlenecek olan çiftin davetlileri arasında, gelinin babasının ruhu da var!

2020 yılından beri dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgınıyla beraber teknoloji de üst seviyelere tırmanmaya başladı. Son zamanlarda insanların gündeminden düşmeyen, 1992 yılında yazılan Snow Cras bilim kurgu romanından esinlenerek, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg'in kurduğu Metaverse üzerinden arsa alım satımları başlamıştı. Bunun yanı sıra konser etkinliklerinde de kullanılan Metaverse çılgınlığına, Hindistan'da bir çift de katıldı. Covit-19 salgını için tedbirlerin hızla alındığı Hindistan'da bir çift, dünya evine Metarver'de girmeye karar verdi. Harry Potter konseptiyle evlenmeyi düşünen çiftin düğününe 2 bin ya da 5 kişi katılacak. 

Metaverse nedir? Metaverse arsa nasıl alınır? TürkiyeİLİŞKİLİ HABERMetaverse nedir? Metaverse arsa nasıl alınır? Türkiye'den arsa alma

DÜĞÜNE KATILIM YÜKSEK

Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler, 24 yaşındaki Dinesh Sivakumar Padmavathi ve 23 yaşındaki Anaganandhini Ramaswamy çiftine çılgın bir karar aldırdı. Hindistan'ın Talu eyaletinde alınan bu tedbirler sonucu bir çift dünya evine Metarverse ile girecek.

Hintli çift, düğünleri için geleneksel gelinlik ve damatlık diktirip düğün teması olarak Harry Potter filmini tercih etti. Yakınlarına sosyal medya hesaplarından davetiyelerini gönderen Padmavathi ve Ramaswamy yaptıkları röportajda, 2 bin ya da 5 bin kişinin düğüne katılacağını söyledi.

Damat Padmavathi "Zoom üzerinden evlenen çiftler olduğunu biliyorum ama ben Metaverse'de düğün yaparak daha fazlasını yapmak istedim" diyerek sözlerine "Bu sadece Hindistanlılara Metaverse'ü daha iyi tanıtmak istedim" ifadelerini ekledi.

DAMATTAN GELİNE BÜYÜK SÜRPRİZ! BABASININ RUHU DA GELECEKMİŞ!

Nişanlısı için sürpriz de düşünen Damat Padmavathi "Babası için bir avatar yaptım. Böylelikle onu da misafirlerimiz arasında karşılayacağız. Nişanlım için oldukça duygusal bir an olacak" dedi.

HİNDİSTAN GELENEKLERİNE AYKIRI

Hintli çiftin Metaverse'de düğün tercihine ilk eleştiri, Rashi Organizasyon'un sahibi Ranjeev Jain'den geldi. Jain, "Fikir hiçbir şekilde Hindistan geleneklerine göre değil. Bir düğün böyle mi kutlanır? Orada gerçek insanlar veya insan teması olmadan mı? Bu bir süreliğine moda haline gelebilir ama fazla uzun sürmez" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Metaverse nedir? Metaverse arsa nasıl alınır? Türkiye'den arsa alma

İLİŞKİLİ HABER

Metaverse nedir? Metaverse arsa nasıl alınır? Türkiye'den arsa alma
Yasemin Sakallıoğlu'nun gösterisine ünlüler akın etti!  Ünlü komedyenden alkışlanacak hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'nun gösterisine ünlüler akın etti! Ünlü komedyenden alkışlanacak hareket!

BİR YORUM YAPIN 0