Gelin Evi Gülsüm Selvi Aktaş kimdir, kaç yaşında? Gelin Evi Gülsüm Selvi kimdir?

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Gülsüm Selvi Aktaş, tarzı ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki, Gelin Evi Gülsüm Gelin kimdir? Gelin Evi Gülsüm Selvi Aktaş kimdir? Gelin Evi Gülsüm Selvi Aktaş kaç yaşında? Gelin Evi Gülsüm Selvi Aktaş nereli? Bu hafta Gelin Evi yarışmacıları kimler? İşte yanıtlar...

Gündüz kuşağının fenomen yarışma programı Gelin Evi, hafta içi her gün birbirinden ilginç yarışmacılarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. El emeği çeyizlerden lezzetli sunumlara, tanışma hikayelerinden ev temizliğine kadar her şeyin masaya yatırıldığı yarışmada her hafta 5 gelin kıyasıya mücadele veriyor.

Gelin Evi Zeynep kimdir? Gelin Evi Zeynep Varoloğlu kimdir?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Zeynep kimdir? Gelin Evi Zeynep Varoloğlu kimdir?

GÜLSÜM SELVİ AKTAŞ KİMDİR? GELİN EVİ GÜLSÜM KİMDİR?

Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Gülsüm Selvi Aktaş, tarzı ve davranışlarıyla izleyenlerin dikkatini çekti. 27 yaşındaki Gülsüm gelinin hayatına dair pek çok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. 1.59 boyundaki genç gelin, makyaj yapmak ve dans etmekten büyük zevk duyuyor. Giyinmeyi çok sevdiğini de vurgulayan Gülsüm gelin, "Tam anlamıyla heyecanlı bir hayatımız var. İstediğim bir yaşam sürüyorum eşimle." açıklamalarıyla dikkat çekti.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0