Müge Anlı'da canlı yayında yumruklar havada uçtu! Büyükçiçek ailesinin olayı Türkiye'yi dağladı

Müge Anlı, Fahriye'nin kendinden 23 yaş büyük Hasım'la apar topar evlendiğini ortaya çıkarınca Büyükçiçek ailesi neye uğradığını şaşırdı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında canlı yayında yumruklar havada uçuştu. İzleyenler adeta şok oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

 Ailesi Konya'da yaşayan üniversite sınavlarını kazanınca Kocaeli'ye gelen 19 yaşındaki Fahriye Büyükçiçek'in ailesi kızlarının kendinden yaşça büyük birisiyle evlendiğini öğrenince soluğu ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aldı. Fahriye Büyükçiçek'in Kandıra'da yaşayan 42 yaşındaki Hasım bey ile evlendiklerini öğrenen aile çocuklarının geri dönmesi çağrısında bulundu. 

Programın sunucu Müge Anlı, Fahriye Büyükçiçek ile Hasım beyin dün itibariyle evlendiklerini söyledi. 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Fahriye Büyükçiçek'in daha önce annesine kendisine cinlerin musallat olduğunu söylediğini belirten aile, evlendiği Hasım beyin ise kendilerine 'Kötü adamlar ona musallat oldu, yanıma aldım' dediğini söyledi.

"KIZIM OKUSUN DİYE TEK İNEĞİMİ SATTIM"

Kızının geri gelmesi için tekrar çağrıda bulunan baba Ahmet Büyükçiçek ise "Çocuğu kumpasa getirdiler kandırdılar.  Kızım böyle olunca eşim kısmi felç geçirdi. Ben onun için ineğimi sattım okusun diye. Evladım beni yere koyup bıraktı" dedi. Müge Anlı ise "Ben size inek alacağım söz" dedi.

Rahmi Bey ve Şevki Hoca'nın kızları için yardımda bulunacağını, kızlarıyla ilgili madde kullanımı veya başka bir psikolojik sorunu olup olmadıklarını öğreneceklerini söyleyen Anlı, Fahriye ve Hasım'ı canlı yayında misafir etti. Ancak acılı dede, karşısında torunuyla evlenen Hasım'ı görünce çılgına döndü ve yumruk attı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!
Yeşilçam'ın görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay hayatını kaybetti
Okan Karacan'dan dikkat çeken sözler: Defne Joy Foster FETÖ kurbanı!

İLİŞKİLİ HABER

Okan Karacan'dan dikkat çeken sözler: Defne Joy Foster FETÖ kurbanı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Okan 2 yıl önce

Tam vuramamış tam, sağlam indirseydi keşke !

Misafir 2 yıl önce

Amca ellerine sağlik

ökkeş 2 yıl önce

şu proğramlara bir son verilmedikçe televizon kanalları temizlenmedikçe bu kanalların hiçbirini izlememeye devam edeceğiz

vatandaş 2 yıl önce

adaalet.kerekeni.yap...

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Hepimizin kız evladı var. Oh ne ala dünya. Takıl çocuğun yaşındaki kızların peşine sonrada çık ekrana kabadayılık yap. Derhal savcılar harekete geçmeli. Bu sapığın ulu orta dolaşması engellenmeli. Ekran başında kendimi zor tuttum.

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun