Hedefim Sensin nerede çekildi? Hedefim Sensin Gökçeada'nın neresinde çekildi?

2018 yılında beyazperdede izlenme rekorları kıran Hedefim Sensin filminin çekim yerleri pek çok kişi tarafından merak konusu haline geldi. Peki, Hedefim Sensin filmi oyuncuları kimlerdir? Hedefim Sensin filmi konusu nedir? Hedefim Sensin filmi ne anlatıyor? Hedefim Sensin filmi nerede çekildi? Hedefim Sensin filmi hangi şehirde çekildi? Hedefim Sensin Gökçeada'nın neresinde çekildi? İşte yanıtlar...

Daha önce "Eyvah Eyvah", "Olanlar Oldu", "Niyazi Gül Dörtnala" gibi başarılı yapımlarla gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Ata Demirer'in son filmi "Hedefim Sensin" sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla hala daha sinema severlerin en sevdiği yapımlar arasında yer alıyor. 2018 yılında vizyona girdiği tarihlerde büyük beğeni toplayan film, geçtiğimiz günlerde Star TV ekranlarında yeniden izleyenlerin karşısına çıktı. Filmi izleyen pek çok kişi çekim yerleri hakkında arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Gelin, Ata Demirer imzalı "Hedefim Sensin" filminin çekim yerlerine birlikte göz atalım.

Kapıcılar Kralı nerede çekildi? Kapıcılar kralının çekildiği sokak nerede?İLİŞKİLİ HABERKapıcılar Kralı nerede çekildi? Kapıcılar kralının çekildiği sokak nerede?

HEDEFİM SENSİN KONUSU NEDİR? HEDEFİM SENSİN FİLMİ NE ANLATIYOR?

Başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri'nin  rol aldığı "Hedefim Sensin" filmi çiğköfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan'ın başından geçen eğlenceli olayları konu ediniyor. Konuşmayı çok seven Zekeriya, gevezeliği yüzünden başına sürekli dert açmaktadır.

Hedefim Sensin filmi konusu nedir

Hedefim Sensin filmi konusu nedir

Çiğköfte satmak için sokak sokak gezen Zekeriya, bir gün sessiz kalması gereken bir yerde kendisini tutamayınca olanlar olur ve şehri terk etmek zorunda kalır. Kendini bir anda Gökçeada'da bulan Zekeriya'nın hikayesi asıl bu noktada başlayacaktır.

hedefim sensin film

hedefim sensin film

HEDEFİM SENSİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen koltuğunda "Kocan Kadar Konuş", "Görümce", "Arif v 216" gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu Hedefim Sensin filminin senaryosu başrol oyuncusu Ata Demirer'in kaleminden çıkmaktadır.

hedefim sensin oyuncuları

hedefim sensin oyuncuları

Komedi türündeki filmde aynı zamanda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi başarılı oyuncular rol almaktadır.

Demet Akbağ

Demet Akbağ

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? HEDEFİM SENSİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Yaz aylarında çekimleri gerçekleştirilen filmin ilk sahneleri İstanbul'un farklı ilçelerinde yapılmıştır. Ancak hikayenin büyük bir çoğunluğu Çanakkale'de yer alan Gökçeada'da geçtiği için çekimlerin de büyük bir çoğunluğu Gökçeada'da gerçekleştirilmiştir.

Hedefim Sensin nerede çekildi

Hedefim Sensin nerede çekildi

Beşiktaş'taki ünlü bir kafeye silahlı saldırı! Teoman'da içerideydi

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş'taki ünlü bir kafeye silahlı saldırı! Teoman'da içerideydi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0