Şubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Şubat filmleri

Her hafta vizyona giren yepyeni filmler sinema tutkunlarının ilgi odağı haline geliyor. Hem yerli hem de yabancı eşsiz yapımların yer aldığı sinema salonlarında Şubat ayında mutlaka izlemeniz gereken filmleri sizler için derledik. Peki Şubat ayı vizyondaki filmler nelerdir? Vizyona ne girecek? 2022 Şubat ayında hangi filmler var? Hangi filmler vizyona girecek? Bu hafta sinemada hangi filmler var? işte cevaplar...

Gün içerisinde yapmamız gereken onlarca iş arasında kendimize zaman ayırabileceğimiz ufak tefek aktiviteler yapmaya çalışıyoruz. Kimi zaman tarihin izlerini taşıyan kültürel geziler kimi zaman da yeşil ve mavinin iç içe geçtiği manzaralara kucak açarak boş vaktimizi değerlendiriyoruz. Eğer çok yorulmadan eğlenebileceğiniz aktivitelere şans vermek isterseniz bu ay sinemaya gidebilirsiniz. Her hafta vizyona giren korku, komedi, aile, dram, gerilim ve romantik filmler arasından kişisel zevklerinize hitap eden yapımları seçerek sıcacık patlamış mısır eşliğinde eğlenceye doymak mümkün. Gelin, Şubat ayında vizyona giren yerli ve yabancı filmlere birlikte göz atalım.

Hangi film mutlaka izlenmeli? Ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken filmler nelerdir?İLİŞKİLİ HABERHangi film mutlaka izlenmeli? Ölmeden önce mutlaka izlenmesi gereken filmler nelerdir?

  • DİLBERAY

VİZYON TARİHİ: 04.02.2022

SÜRE: 120 DAKİKA

TÜR: BİYOGRAFİ

Herkesin heyecanla beklediği "Dilberay" filmi, 2019 yılında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı Dilber Ay'ın hayatını konu ediniyor. Çok zor bir yaşam şartları içerisinde hayata tutunmaya çalışan Dilber Ay'ın başarı hikayesini gözler önüne seren yapımda ünlü oyuncu Büşra Pekin başrol olarak karşımıza çıkıyor. Duygusal hikayesiyle sinema severlerin dikkatini çeken bu filme mutlaka bir şans vermelisiniz.

  • EVLEN BENİMLE

VİZYON TARİHİ: 11.02.2022

SÜRE: 112 DAKİKA

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

Bobby Crosby’nin kaleme aldığı aynı isimli çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan "Evlen Benimle" filmi ünlü şarkıcı Kat Valdez ve matematik öğretmeni Charlie Gilbert arasında yaşanan heyecan dolu olayları gözler önüne seriyor. Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez ve Owen Wilson'ın başrolünde yer aldığı filmde olaylar Kat'in nişanlısı Bastian ile Madison Square Garden'da 20 milyon kişinin önünde evlenmeye karar vermesiyle başlıyor. 

Düğüne dakikalar kala nişanlısının onu asistanıyla aldattığını öğrenen Kat, bir anda çılgın bir karara imza atar ve kalabalıktan rastgele birini seçerek onunla evlenmeye karar verir. Kırılgan dünyasını başına yıkılan Kat, seyirciler arasında duran boşanmış lise matematik öğretmeni Charlie ile evlenir. Dürtüsel bir tepki olarak başlayan bu çılgın olay beklenmedik bir aşka dönüşecektir. Hem romantik hem de eğlenceli bir film izlemek isterseniz mutlaka Evlen Benimle'ye bir göz atın derim!

  • UNCHARTED

VİZYON TARİHİ: 11.02.2022

SÜRE: 116 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Başrollerinde Tom Holland, Mark Wahlberg ve Sophia Ali'nin rol aldığı "Uncharted", genç ve korkusuz Nathan Drake ile  kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı heyecan dolu bir macerayı gözler önüne seriyor. Filmde olaylar Nathan'ın efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'yu bulmak istemesiyle başlıyor. 11 Şubat'ta vizyona girecek olan film aksiyon severlerden şimdiden tam not aldı. Soluksuz izleyebileceğiniz bir film arayışındaysanız mutlaka Uncharted'ı listenize ekleyin!

  • AFACANLAR: İŞ BAŞA DÜŞTÜ

VİZYON TARİHİ: 04.02.2022

SÜRE: 86 DAKİKA

TÜR: AİLE

Başrollerinde Burak Hakkı, Gürgen Öz ve Berat Efe Parlar'ın rol aldığı "Afacanlar: İş Başa Düştü" 13 yaşındaki Emirhan, Ege ve Berkcan'ın başından geçen komik ve heyecan dolu olayları konu ediniyor. Yönetmen koltuğunda Enes Ateş'in oturduğu film bir AVM’de güvenlik müdürü olarak çalışan Sedat Yılmaz'ın oğlu Emirhan'ın arkadaşları Efe ve Berkancan ile AVM'de bir gece geçirmek istemesiyle başlıyor. 

Babasına destek olmak için sabah erkenden AVM'ye giden Emirhan babasının gece nöbete kaldığını görünce durumu fırsata çevirmeye karar verir. Arkadaşlarını davet eden Emirhan, iki hırsızın heykel çalmak için AVM'ye gelmesiyle macera dolu saatler yaşayacaktır. Çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmek ve eğlenmek isterseniz 4 Şubat'ta vizyona girecek olan Afacanlar: İş Başa Düştü adlı yerli yapımı mutlaka sinemada izlemelisiniz.

  • KABUS SOKAĞI

VİZYON TARİHİ: 04.02.2022

SÜRE: 150 DAKİKA

TÜR: SUÇ

Başrollerinde Bradley Cooper, Toni Collette, Cate Blanchett'in yer aldığı "Kabus Sokağı" filminin yönetmen koltuğunda Guillermo del Toro oturuyor. Film, iyi seçilmiş birkaç kelime ile insanları kolaylıkla manipüle eden Stanton Carlisle'nin kasaba kasaba dolaşan bir karnaval ekibine katılmasıyla başlıyor. 

1946 yılında yayınlanan The Nightmare Alley romanından uyarlanan film, son dönemlerin en iyi filmlerinden biri olarak görülüyor.

İYİ SEYİRLER!

Evlilikte aldatma dinen affedilmeli mi? Aldatan erkek affedilmeli mi?

İLİŞKİLİ HABER

Evlilikte aldatma dinen affedilmeli mi? Aldatan erkek affedilmeli mi?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Asya 1 yıl önce

12 Şubat