2022 Kış Olimpiyatları ne zaman, nerede? Kış Olimpiyatları hangi kanalda saat kaçta?

Spor severlerin merakla beklediği 2022 Kış Olimpiyatları hakkında pek çok kişi internette araştırma yapıyor. Peki 2022 Kış Olimpiyatları ne zaman? 2022 Kış Olimpiyatları nerede? 2022 Kış Olimpiyatları hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyatları saat kaçta? İşte yanıtlar...

Yıllardır en prestijli spor organizasyonlarından biri olarak görülen 2022 Kış Olimpiyatları spor severler tarafından heyecanla bekleniyor. Özellikle Kış Olimpiyatlarının bugün Google tarafından Doodle yapılması yoğun ilgi gördü. Google özel tasarımıyla internet kullanıcılarının karşısına çıkan 2022 Kış Olimpiyatlarının nerede ve ne zaman yapılacağı ise birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2022 Kış Olimpiyatlarına dair merak edilen tüm detayları gelin birlikte öğrenelim.

2022 KIŞ OLİMPİYATLARI NE ZAMAN? 2022 KIŞ OLİMPİYATLARI NEREDE?

2022 Kış Olimpiyatları bu yıl Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleştirilecek. 15 dalda 90'dan fazla ülkeden yaklaşık 3 bin sporcunun yarışacağı Kış Olimpiyatlarının 4 ile 20 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

Salon buz müsabakaları Pekin şehrinin merkezinde, alp disiplini kayağı ile kızak müsabakaları ise kentin 75 kilometre uzağındaki Yançing ilçesinde yapılacak. Öte yandan kayak, snowboard ve kayakla atlama müsabakaları da Hıbey eyaletine bağlı Cangciakou şehrinde gerçekleşecek.

KIŞ OLİMPİYATLARI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Heyecanla beklenen 2022 Kış Olimpiyatları, TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve trtspor.com.tr'den canlı yayınla Türk izleyenleriyle buluşacak. Spor dalında 7 sporcumuzun ülkemizi temsil edeceği Kış Olimpiyatları aynı zamanda D -Smart'ın 75. kanalında yayın yapan Eurosport ile 76. kanalında ekranlara gelen Eurosport 2 kanallarında da spor severlerin beğenisine sunulacak.

Kahvenin kaliteli olduğu nasıl anlaşılır? Kahve nasıl saklanır?

İLİŞKİLİ HABER

Kahvenin kaliteli olduğu nasıl anlaşılır? Kahve nasıl saklanır?
Maske sivilce mi yapıyor? Maskne nedir ve neden olur? Maskne ile nasıl başa çıkılır?

İLİŞKİLİ HABER

Maske sivilce mi yapıyor? Maskne nedir ve neden olur? Maskne ile nasıl başa çıkılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0