Emine Erdoğan'dan 'geçmiş olsun' dileklerine teşekkür paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine çalışmalarına evlerinde devam eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için Twitter'dan bazı siyasetçiler, sanatçılar, basın mensupları ve bir kaç yabancı misyon şefleri 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bunun üzerine Emine Erdoğan sosyal medya hesabından teşekkür mesajını paylaştı.

Covid-19 testlerinin pozitif çıkması üzerine sosyal medya hesabından Emine Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte hastalığın seyri hakkında, "Covid-19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor.
Varlığınızı bilmek bize güç veriyor"
 ifadeleriyle bilgi verdi.

EMİNE ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımın altına yazılan geçmiş olsun dileklerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Bu süreçte geçmiş olsun dileklerini ileten devlet başkanları ve kıymetli eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, basın mensuplarına, hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlara can-ı gönülden teşekkür ederim." sözleriyle cevap verdi.

Emine Erdoğan'a El Salvador First Lady'si Bukele'den anlamlı ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'a El Salvador First Lady'si Bukele'den anlamlı ziyaret

BİR YORUM YAPIN 0