Emine Erdoğan'a El Salvador First Lady'si Bukele'den anlamlı ziyaret

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin eşi Gabriela Rodriguez de Bukele tarafından gerçekleştirilen anlamlı ziyaretle bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde El Salvador First Lady'si Bukele tarafından Emine Erdoğan'a gerçekleştirilen anlamlı ziyarette sosyal sorumluluk projeleri hakkında konuşuldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen görüşme basına kapalı yapıldı.

İKİ FİRST LADY GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Bir araya gelen iki First Lady, yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bunun yanı sıra doğum öncesi psikoloğu olan Bukele'nin Erdoğan'la, El Salvador'da normal doğum teşvikine yönelik yapılan çalışmaları paylaştığı bilgisine ulaşıldı. Buna karşılık Emine Erdoğan'ın da Bukele'ye, anne ve bebek arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla Türkiye'de normal doğum ve doğum öncesi eğitimler için teşvik çalışmalarının yapıldığı bilgisini verdiği öğrenildi.

EMİNE ERDOĞAN TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'nin eşi Gabriela Rodriguez de Bukele'nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptığı anlamlı ziyaretini Emine Erdoğan sosyal medya hesabından "Ülkemize resmî ziyarette bulunan El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele'nin kıymetli eşi Gabriela Rodríguez de Bukele'yi misafir etmekten büyük mutluluk duydum. Bu ziyaretin ülkelerimiz arasındaki dostluğu pekiştireceğine inanıyorum" notuyla paylaştı.

Emine Erdoğan’dan anlamlı ziyaret! Atıklardan üretilen sanat sergisinin açılışına katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan’dan anlamlı ziyaret! Atıklardan üretilen sanat sergisinin açılışına katıldı
Emine Erdoğan'dan 'geçmiş olsun' dileklerine teşekkür paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 'geçmiş olsun' dileklerine teşekkür paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 0