Avrupa Yakası AVM'ler kaça kadar açık? AVM'ler kaçta kapanıyor?

İstanbul'un farklı köşelerinde yer alan alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri birçok kişi tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Özellikle hafta sonları ailelerin sıklıkla vakit geçirdiği alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini sizler için araştırdık. Peki Avrupa Yakası AVM'ler kaça kadar açık? AVM'ler kaçta kapanıyor? 2023 AVM'ler kaçta açılıp kapanıyor? İşte yanıtlar...

Hem gündelik hem de kişisel ihtiyaçlarımızı karşılamak için sıklıkla gittiğimiz alışveriş merkezleri hayatımızda büyük kolaylık sağlıyor. Kısa sürede tek bir yerden aradığımız her şeye ulaşma imkanı tanıyan alışveriş merkezleri, Türkiye'nin ve özellikle İstanbul'un hemen hemen her yerinde bulunuyor. Size en yakın alışveriş merkezlerine giderek bir yandan alışveriş yapabilir bir yandan da birbirinden farklı lezzetlerin yer aldığı restoran ve kafelerde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Aynı zamanda sinema ve çocuklarla oyun oynama alanları da tanıyan alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri herkes tarafından merak ediliyor. Gelin Avrupa Yakası'nda yer alan AVM'lerin çalışma saatlerini birlikte öğrenelim.

Anadolu YakasıİLİŞKİLİ HABERAnadolu Yakası'nda kahvaltı nerede yapılır? Anadolu Yakası en iyi kahvaltı mekanları 2023

FORUM İSTANBUL KAÇTA KAPANIYOR? FORUM İSTANBUL ÇALIŞMA SAATLERİ

Haftanın 7 günü ziyaretçilerini kapılarını aralayan Forum İstanbul AVM, İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yer alıyor. Gün içerisinde binlerce ziyaretçinin akın akın gittiği Forum İstanbul saat 10:00'da açılıyor ve 22:00'den itibaren de içeride yer alan mağazalar kapanıyor. Ancak sinemaya gidenler film bitimi AVM'den çıkış sağlayabiliyor.

Forum İstanbul AVM

Forum İstanbul AVM

İSTİNYE PARK KAÇTA KAPANIYOR? İSTİNYE PARK ÇALIŞMA SAATLERİ

270.000 m2 arazi üzerinde toplamda 300 dükkanı içerisinde barındıran İstinye Park AVM, günün her saati binlerce ziyaretçiye kapılarını aralıyor. Sarıyer'de yer alan AVM'nin çalışma saatleri ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sabah 10:00'da açılan İstinye Park AVM, 22:00'de kapanıyor.

İstinye Park AVM

İstinye Park AVM

KANYON AVM KAÇTA KAPANIYOR? KANYON AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

Türkiye'nin ve dünyanın gözde markalarına ev sahipliği yapan Kanyon AVM, Levent'e yakın olanların ilk tercihi haline geliyor. Keyifli bir alışveriş ortamı sunan Kanyon AVM, haftanın 7 günü saat 10:00 ve 22:00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Kanyon AVM

Kanyon AVM

AKMERKEZ AVM KAÇTA KAPANIYOR? AKMERKEZ AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

İstanbul'un en eski ve en bilinen alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez AVM, İstanbul'un Etiler ilçesinde yer alıyor. 246 markanın bulunduğu mağazaya sahip olan Akmerkez AVM, haftanın 7 günü olmak üzere saat 10:00'da açılıyor ve 22:00'de ziyaretçilerine kapılarını kapatıyor.

Akmerkez AVM

Akmerkez AVM

TRUMP AVM KAÇTA KAPANIYOR? TRUMP AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi ve hafta sonu binlerce kişinin keyifli zamanlar geçirdiği Trump AVM, İstanbul'un Şişli ilçesinde yer alıyor. Metrobüs aracılığıyla kolay bir ulaşım imkanı tanıyan Trump AVM saat 10:00 ve 22:00 arası ziyaretçilerine kapılarını aralıyor.

Trump AVM

Trump AVM

CAPACİTY AVM KAÇTA KAPANIYOR? CAPACİTY AVM ÇALIŞMA SAATLERİ

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alan Capacity AVM, ünlü markalara ev sahipliği yapan markaları ve merkezi konumuyla sıklıkla tercih ediliyor. Hafta içi ve hafta sonu her gün saat 10:00 ve 22:00 arası ziyaretçilerine kapılarını aralayan AVM'de keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Capacity AVM

Capacity AVM

MARMARA FORUM KAÇTA KAPANIYOR? MARMARA FORUM ÇALIŞMA SAATLERİ 

Kolay ulaşım sağlayan lokasyonu sayesinde alışveriş severlerin radarına giren Marmara Forum AVM, İstanbul'un Bakırköy ilçesinde yer alıyor. Saat 10:00 ve 22:00 arası açık olan Marmara Forum'da eğlence, yemek ve daha birçok hizmetten faydalanabilirsiniz.

Marmara Forum AVM

Marmara Forum AVM

Bungalov ev nerelere yapılır? İmarsız arsa ve tarlalara bungalov ev yapılır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Bungalov ev nerelere yapılır? İmarsız arsa ve tarlalara bungalov ev yapılır mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0