14 Şubat Sevgililer Günü'nde en doğru adres: Çiçek Demeti

Özel günler, sevdiklerimize sevgimizi hissettirmek için birer vesiledir. Malum 14 Şubat geldi çattı. Birçok kişi sevdiğine gül alacak. Bizler de Yasemin.com ekibi olarak birbirinden güzel ve şık gül modellerini sizler için araştırdık ve Çiçek Demeti'nin kapısını çaldık. Çiçek Demeti Tasarımcısı Mehmet Kiremitçi, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'ın sorularını içtenlikle yanıtladı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sevdiklerine özel günlerinde hem modern hem de taze çiçek göndermek isteyenler için en doğru adrese doğru yola çıkan Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak, tasarım çiçeklerle ilgili tüm sorularını Çiçek Demeti çiçeklerinin tasarımcısı Mehmet Kiremitçi'ye sordu. 14 Şubat'a özel güllerini tek tek anlatan ve bilgi veren Kiremitçi, her çiçeğin farklı özellikleri olduğunu anlattı.

Hollanda'dan ithal olarak getirilen çiçek cinslerinden bahseden Kiremitçi, "Hollanda'dan Sevgililer Günü'ne özel gelen çiçeklerimizin arasında Rodos var, Upper Class var, klasik beyaz güllerimiz var. Bunların hepsi butik gül serisindeler." diyerek gülleri tanıtmaya başladı.

ÇİÇEKLER NASIL DİRİ TUTULUR?

Güzel mi güzel çiçeklere sahip olduktan sonra onları canlı ve diri tutmak genellikle hayal oluyor. Zamanla solan çiçekleri en verimli şekilde kullanmak ve diri kalmalarını sağlamak için fikir veren Çiçek Demeti tasarımcısı Mehmet Kiremitçi, şunları ifade etti:

"Alındıktan sonra iki günde bir altlarını küçük küçük keserlerse ve taze suda tutarlarsa, ürünler de taze geldikleri için bu şekilde bulundukları en az 15 gün taze kalacaklardır. Çiçekler bizlere de soğuk zincirle geliyorlar ve biz de soğuk depomuzda muhafaza ediyoruz. Elimizde bu gözükenlerden kat kat fazlası var ama tabii ki taze kalması için soğuk hava depomuzdan bittikçe çıkartıyoruz."

14 Şubat Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen çiçeğin kırmızı gül olduğunu söyleyen Kiremitçi, şunları ifade etti:

"Bazıları beyaz gül istiyor, lila gül istiyor, karışık istiyor. Lale isteyenler var, kokulu isteyenler var. Kimisi de farklılık olsun diye kır çiçeği isteyip ortasına bir tane kırmızı gül koydurtuyor. Bazıları sadece beyaz-karışık istiyor. 14 Şubat'ın simgesi kırmızı güller revaçta."

Birbirinden şık, aynı zamanda kişiye özel tasarımlar yapan online çiçek firması olan Çiçek Demeti, eşsiz seçenekleriyle özel günlerin vazgeçilmez çiçek dükkanı haline geldi.

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi hangi şehirde çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi hangi şehirde çekiliyor?
En kullanışlı koltuk kumaşı nedir? Koltuk kumaşı nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

En kullanışlı koltuk kumaşı nedir? Koltuk kumaşı nasıl seçilir?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0