Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi hangi şehirde çekiliyor?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Yalnız Kurt'un çekim yerleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Yalnız Kurt dizisi oyuncuları kimlerdir? Yalnız Kurt dizisi konusu nedir? Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi çekim yerleri neresi? Yalnız Kurt hangi şehirde çekiliyor? Tüm merak edilen detayları sizler için açıkladık...

Yoğun bir günün ardından evimize geldiğimizde rahat nefes alabileceğimiz ve keyifli aktiviteler yapmaya çalışıyoruz. Bu aktivitelerin başında en sevilen ise yumuşacık kanepeye uzanıp televizyondaki fenomen dizileri izlemek oluyor. 29 Ocak'ta ilk bölümüyle ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan "Yalnız Kurt" hem sürükleyici konusu hem de yıldız oyuncu kadrosuyla dizi severlerden tam not aldı. Diziyi yakından takip edenler ise Yalnız Kurt'un çekim yerlerini merak ediyor. Gelin, kısa sürede büyük hayran kitlesine sahip olan Yalnız Kurt dizisinin çekim yerlerini birlikte keşfedelim.

Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?İLİŞKİLİ HABERAziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?

YALNIZ KURT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan "Yalnız Kurt" dizisinde aksiyon ve heyecanın dorukta olduğu bir olay örgüsü ele alınmaktadır. Heyecanla takip edilen dizide toplumsal kırılmalar ele alınarak iyi - kötü arasında süregelen mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları gözler önüne serilecek.

Proje tasarımı ve konsept danışmanlığını Osman Sınav’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Yapımını Sinegraf'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği dizinin senaryosu Murat Koca ve Ali Alper Erze'ye ait. 

Her cumartesi 20:00'da izleyenlerle buluşan dizinin başrolünde Hasan Deniz Yaran yer alıyor. "Altay Kurtoğlu" karakterini oynayan Yaran'a dizide Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnı Açık, Deniz Evin ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

YALNIZ KURT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? YALNIZ KURT HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR?

ATV ekranlarında ilk 2 bölümü yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin çekim yerleri dizi severlerden tarafından çok merak ediliyor. Dizinin çekim yerleri net olarak belli olmasa da olay örgüsünün İstanbul'un farklı semtleri ve Karadeniz'de gözler önüne serileceği öğrenildi. Ayrıca dizinin gidişatına göre bazı çekimlerin yurtdışında olabileceği söylenenler arasında.

Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi hangi şehirde çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi hangi şehirde çekiliyor?
14 Şubat Sevgililer Günü'nde en doğru adres: Çiçek Demeti

İLİŞKİLİ HABER

14 Şubat Sevgililer Günü'nde en doğru adres: Çiçek Demeti
Haram ettiği nafakaya manevi tazminat!

İLİŞKİLİ HABER

Haram ettiği nafakaya manevi tazminat!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mustafa kara 2 yıl önce

vallahi fenomen filan değil resmen türkiye yakın tarihinden ip ucu verecek diye izliyorum ama bir türlü giremedi moduna 3 bölümdür,yoksa yakından kalkar bu dizi