Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi hangi şehirde çekiliyor?

Yeni sezonda fırtına gibi esen Kaderimin Oyunu dizisi daha ilk bölümüyle izleyenlerden alkış topladı. Peki, Kaderimin Oyunu dizisi nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu dizisi konusu nedir? Kaderimin Oyunu dizisi oyuncuları kimlerdir? Kaderimin Oyunu hangi şehirde çekiliyor? Kaderimin Oyunu çekim yerleri neresi? Kaderimin Oyunu İstanbul'da nerede çekiliyor? İşte yanıtlar...

STAR TV'nin yeni dizisi "Kaderimin Oyunu" yıldız oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dizi severlerin radarına girdi. Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün başrolünü paylaştığı dizinin ilk bölümü 3 Aralık Cuma günü ekranlara geldi. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan dizi daha ilk bölümüyle reyting sıralamasında üst sıralara yerleşmeyi başardı. Etkileyici bir olay örgüsünü gözler önüne seren Kaderimin Oyunu, çekim yerleriyle de izleyenlerin dikkatini çekiyor. Birçok kişi arama motorlarında dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği yerleri araştırmaya başladı. Gelin, Kaderimin Oyunu dizisinin çekim yerlerini birlikte öğrenelim.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dikkat çeken konusuyla izleyenlerin ilgi odağı haline gelen "Kaderimin Oyunu" Asiye ve Mahir'in yollarının kesişmesiyle hayatlarının değişmesini konu alıyor. 17 yaşında üvey annesinden kaçarak Cemal ile evlenen Asiye, iki çocuğuyla eşi tarafından terkedilmiş yalnız bir kadındır.

Genç yaşına rağmen çocukları için mücadele veren Asiye'nin kızı Nergis'in başına gelenler yüzünden Asiye iki çocuğunu da yanına alarak uzun bir yolculuğa sürüklenir. Ancak kendisine yardım eden Mahir ile karşılaştığında hayatı bambaşka bir hale sürüklenecektir. 

KADERİMİN OYUNU OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisi yıldız oyuncu kadrosuyla hayranlardan büyük ilgi gördü.

Son olarak "Hercai" dizisiyle karşımıza çıkan Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in başrolünde yer aldığı yapımda Sarp Apak, Meriç Aral, Esra Dermancıoğlu, Müfit Karacan, Ülkü Duru, Kaan Çakır, Iraz Akçam ve Yıldırım Özcan gibi isimler yer alıyor.

KADERİMİN OYUNU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? KADERİMİN OYUNU HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR?

İlgi çeken hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kaderimin Oyunu'nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk bölümü Amasya ilinde çekilmiştir. Amasya'nın eşsiz doğasını gözler önüne seren sahneler, seyircileri heyecanlandırdı. Amasya Valisi'nin ziyaret ettiği dizi setinin 3 bölüm için Amasya'da olacağı öğrenildi.

Amasya'da başlayan dizinin çekimleri daha sonrasında İstanbul'da gerçekleştirileceği duyuruldu. Asiye ve Mahir'in tanışmasıyla başlayan hikaye ikilinin Mahir'in ailesinin evine gitmesiyle İstanbul'da devam edecek.

Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları kimlerdir?
Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi hangi şehirde çekiliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor? Yalnız Kurt dizisi hangi şehirde çekiliyor?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

TUNAR 2 yıl önce

Ben Elmas istiyorim 2000 elmas