Gelin Evi Saadet Sarı kimdir? Gelin Evi Saadet kimdir, kaç yaşında?

Ekranların fenomen yarışma programı Gelin Evi'nin ikinci gün yarışmacısı Saadet Sarı, hareketleri ve tavrıyla izleyenlerin dikkatini çekti. Peki Gelin Evi Saadet Sarı kimdir? Gelin Evi Saadet kimdir? Gelin Evi Saadet Gelin kimdir? Gelin Evi Saadet Sarı kaç yaşında, nereli? İşte yanıtlar...

Show TV ekranlarının sevilen yarışma programı Gelin Evi'nde her hafta 5 farklı gelin birbirlerini yemek sunumlarından ev dekorasyonuna, el emeği çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar her alanda değerlendiriyor. Rengarenk yarışmacıların altınlar için kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın yeni bölümünde yarışan Saadet Sarı ise herkesin dikkatini çekti.

Gelin EviİLİŞKİLİ HABERGelin Evi'nde şoke eden anlar! Robot süpürgeyle misafirlerine sunum yaptı

Gelin evi saadet sarı

Gelin evi saadet sarı

GELİN EVİ SAADET SARI KİMDİR? GELİN EVİ SAADET KİMDİR?

Gelin Evi 14 Şubat ve 18 Şubat arasında yarışacak gelinlerden biri olan Saadet Sarı, haftanın ikinci gün yarışmacısı olacak. Saadet Hanım, 24 yaşında ve 4.5 yıllık evlidir. Salı günü yarışacak olan Saadet Gelin'in sunumları merakla bekleniyor.

Gelin Evi Kübra Seven kimdir? Gelin Evi Kübra Seven kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi Kübra Seven kimdir? Gelin Evi Kübra Seven kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0