En çok merak edilen filmler 2022 yılında beyaz perdede olacak!

Çekimleri maliyetli olan 2022 yılına damga vuracak film ve dizilerin yayın tarihleri belli oldu. The Batman, Kayıp Şehir, Doctor Strange, Fantastik Canavarlar ve Nope gibi dev yapımlar koronavirüs gölgesinde geçen 2 yılı unutturmaya geliyor.

Tüm dünyayı yaklaşık 2 yıldır etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle durdurulan sine ve dizi sektörü yeniden alevlendi. 2 yıllık bir birikimde yapımcı ve senaristler en çok tutulan film ve dizilerin devamlılıklarını yaptı. Bunlardan en çok merak edilen The Batman oldu.

THE BATMAN

Farklı bir senaryoyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan The Batman'da bu kez vampir karakteriyle hafızalara kazınan Robert Pattinson oldu. Koronavirüs nedeniyle çekimleri uzayan The Batman, 4 Mart'ta vizyonda olacak.

FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE'NİN SIRLARI

Büyücüler dünyasında bütün sırlar artık ifşa oluyor. Karanlığın ve kötülüğün büyücülük dünyasındaki etkilerinin uzun yıllara dayandığı zamanları anlatan Fantastik Canavarlar'da 3 film olarak gelen Dumbledore'nin sırları 8 Nisan'da beyaz perdede olacak. 

 

DOCTOR STRANGE: ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA

Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı Doctor Strange'nin ikinci serisi çekildi. İlk seride Strange'nin evrenleri ve büyü kabul etmesinden sonra ölen baş büyücünün yerine geçer. Ve dünyadaki kapıları korumaya karar verir. Ancak büyük düşmanlarla tek başına savaşır. 6 Mayıs'ta hayranlarıyla buluşacak.

KAYIP ŞEHİR

Ünlü bir yazarın kitaplarında kullandığı kayıp şehrin gerçek olduğunu düşünen bir mafya lideri yazarı kaçırır. Yazarın peşinden giden kahramanlar ve macera dolu bir yolculuk. 25 Mart'ta vizyonda.

JURASSİC WORLD: HAKİMİYET

Jurassiv Park'ın keşfinden sonra dinazorların insanlarla beraber yaşaması sağlanır. Ancak insanlığı bilmeyen bu varlıklarla yaşam nasıl olur. 10 Haziran'da çağlar arası bilim kurgu içeren film beyaz perde de yer alacak. 

NOPE

Amerika'nın kuzey kasabalarında korkunç olaylar oluyor. Kasabalılar kendilerini dış ortamdan soyutlamaya hazırlanıyor. Bu anormal olayların sonu nasıl gelecek? Soruların cevabı 22 Temmuz 2022 yılında öğrenilecek. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı'ndan rekor izlenme

İLİŞKİLİ HABER

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ve Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığı'ndan rekor izlenme

BİR YORUM YAPIN 0