Hintli adam şoke etti! Aynı anda 14 kadınla evlendi!

Hindistan'ın Odisha eyaletinde yaşayan Bibhu Prakash Swain adlı bir adam ülkenin 7 farklı eyaletinden 14 kadınla evlenerek onları dolandırmasıyla gündemde bomba etkisi oluşturdu. Kadınların hepsi kendini Hintli adamın ilk eşi olduğunu sanırken, Hindistan polisi her şeyi açığa çıkardı.

Hindistan vatandaşı olan 64 yaşındaki Bibhu Prakash Swain'ın 14 kadınla evliliğini duyanlar kulaklarına inanamadı. Ülkenin 7 eyaletinden farklı kadınlarla evlenip düğün paralarıyla ortalıktan kaybolan Hintli adam hakkında gelen şikayet üzerine akıllara durgunluk veren olaya Hindistan polisi müdahale etti.

"KADINLARI EVLİLİK SİTELERİNDEN BULUYOR"

Evlendiği 14 kadının da durumdan haberdar olmadığı bilinen dolandırıcılık tezgahında Polis, Swain'i çok eşliliği suç kabul eden Evlilik Kanunu'nun 494. maddesini ihlal, dolandırıcılık ve sahtecilikle suçladı. Hintli adam Swain hakkında daha fazla detaya yer veren Bhubaneshwar Emniyeti Komiser Yardımcısı Umashankar Dash, "Sanıklar evlilik sitelerinde kadınları hedef alıyor, onlarla evleniyor ve sonra paralarıyla kaçıyor" şeklinde konuştu.

Hindistan polisi Bibhu Prakash Swain

Hindistan polisi Bibhu Prakash Swain

KADINLARIN HEPSİ ÖNEMLİ MAKAMLARDA

Swain tarafından hedef olan kadınların çoğu hakkında Emniyeti Komiser Yardımcısı Dash, "Bu kadın profilleri, yüksek eğitimli olduklarını ve çeşitli hükümet ve özel sektör kuruluşlarında önemli görevlerde olduklarını söylüyorlar" ifadelerini kullandı.

14. EŞİ ŞİKAYET ETMİŞ

Swain ile 2018 yılında Delhi'de 14. eşi olarak evlenen ve öğretmenlik yaptığını bildiren kadın tarafından, adamın diğer evliliklerini öğrenmesi üzerine şikayet edildiği belirtildi. Polis, zanlının kendisini doktor, avukat veya mühendis olarak tanıttığını söyledi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0