Gelinim Mutfakta programında korkunç kaza! Ortalık karıştı...

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde yürekler ağza geldi. Gelin adayı Miyase'nin elini kesmesi programın çekimlerine ara verilmesine sebep oldu.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bu hafta korku dolu anlar yaşandı. Cuma günü tatlılar ile performans sergileyen birbirinden hamarat gelin adayları, bir yandan yemek yapıp bir yandan da haftanın kritiğini yaparken aralarındaki gerilim arttı. Tam bu esnada yemek yapan gelin adaylarından Miyase'nin elini derin bir şekilde kesmesi stüdyoda büyük bir paniğe sebep oldu. 

Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta

Miyase ne demek, Miyase isminin anlamı nedir? Miyase ismi KuranİLİŞKİLİ HABERMiyase ne demek, Miyase isminin anlamı nedir? Miyase ismi Kuran'da geçiyor mu?

Miyase'nin çığlıkları gelin adaylarının ve kayınvalidelerinin yüreklerini ağzına getirdi. Eli derin bir şekilde kesilen Miyase gözyaşlarına hakim olamadı. Sağlık ekipleri ve camlı odada gelinleri izleyen kayınvalideler apar topar Miyase'yi stüdyoda bekleyen ambulansa yetiştirdi. 

Gelinim Mutfakta Miyase

Gelinim Mutfakta Miyase

Olayı ilk gören gelin adaylarından Yeşim o anın şokuyla sinir krizi geçirirken Miyase'nin kayınvalidesi de panik oldu. Olayın ardından verilen ara bittiği için diğer gelin adayları yemeklerini yaptılar. Finale gelirken programın sunucusu Nursel Ergin "Miyase'nin avucunda derin bir kesik var fakat durumu iyi. Kayınvalidesi Sevilay yanında şu an. Biz tadımlarımızı yapıp oylamaya geçeceğiz ve bugünlük Miyase'yi bu yarıştan ayrı tutacağız." şeklinde konuştu.

Gelinim Mutfakta yarışması Miyase Gelin

Gelinim Mutfakta yarışması Miyase Gelin

Günün birincisi seçilen Yeşim ise yaşanan korkunç olayın ardından altınları kabul etmek istemedi. 5 bilezik ve çeyrek altınları elinin tersiyle iten Yeşim, kayınvalidesinin ısrarlarına rağmen "Bu adil değil. Miyase'nin bu durumundan sonra ben bu ödülü kabul edemem. Yemek bile yapamadı Miyase, tadımı olmadı. Bu adil değil" dedi.

Yeşim altınları kabul etmediği için haftanın elemesi de gerçekleşmedi.

Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen olmadı

Gelinim Mutfakta yarışmasında elenen olmadı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0