Lee Min Ho'nun başrol olacağı Pachinko dizisinin konusu nedir? Pachinko'nun ilk fragmanı

Kore, Japonya ve Amerika'ya kadar destanları dayanan köklü bir Kore ailesinin başına gelen olaylar konu ediniyor. Dizi 8 bölümden oluşacak ve başrol oyuncusu olarak Güney Kore'nin en çok sevilen oyuncusu Lee Min Ho rol alacak. Lee Min Ho'nun başrol olacağı Pachinko dizisinin konusu nedir? En çok merak edilen konu ise Pachinko'nun nerede yayınlanacağı oldu.

2017 yılında Ulusal Kitap Ödülü alan Pachinko, dizi formatında hayranlarıyla buluşacak. Apple+TV'de yer alacak olan dizinin başrol oyuncusu Lee Min Ho oldu. Çekimlerin tamamlandığı diziye dair sosyal medyada sınırlı sayıda paylaşım yapıldı. Kore kökenli ancak Amerika'da yaşayan yazar Lee Min Ji tarafından yazılan Pachinko'yu, eski ABD başkanı Barack Obama etkileyici bir kitap olarak tanımlanmıştı.

lee min ho paylaşımı

lee min ho paylaşımı

LEE MİN HO'NUN BAŞROL OLACAĞI PACHİNKO DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kore kökenli bir ailenin önce Japonya'ya oradan da zorunlu göç yüzünden Amerika'ya göç ederken yaşadıkları korku, dram ve trajedi anlatılıyor. 8 bölümden oluşacak dizi 25 Mart gibi Apple+TV'de yayınlanacak. Kimlik mücadelesine giren Kore kökenlilerin hayatında Lee Min Ho Hansu adında yasak aşkıyla ve kirli işleriyle bilinen bir tüccarı oynayacak. 

kitap

kitap

Öte yandan Jin Ha, ailesini kurtarmak isteyen genç bir adam olan Solomon'u oynarken  Anna Sawai ise ekonomik olarak erkeklerin güçlü olduğu bir yapımda öne çıkan bir kadın olarak seyirci karşısına çıkacak. 

lee min ho dizi

lee min ho dizi

PACHİNKO İLK FRAGMAN:

Ünlü oyuncu Park Seo Joon koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Park Seo Joon koronavirüse yakalandı!
Charlize Theron ile Tom Hardy'nin sette yaşadığı gerginlikler kitaba konu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Charlize Theron ile Tom Hardy'nin sette yaşadığı gerginlikler kitaba konu oldu!

BİR YORUM YAPIN 0