Charlize Theron ile Tom Hardy'nin sette yaşadığı gerginlikler kitaba konu oldu!

Özel hayatını genellikle kameralardan uzak yaşayan Hollywood'un en sakin isimlerinden biri olan Charlize Theron'un Tom Hardy ile sette yaşadığı gerginlik kitaba konu oldu.

New York Times gazetesinin köşe yazarı Kyle Buchanan'ın kaleme aldığı Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road adlı kitap, Oscar ödülü de kazanan 'Mad Max' filminin setinde yaşananları ortaya çıkardı. Bir kültür ve moda dergisi tarafından alıntılanan kitaptaki en çarpıcı bölümlerden birinde de filmdeki yıldızlar Charlize Theron ile rol arkadaşı Tom Hardy var. 

Tom Hardy

Tom Hardy

SETTEKİ GERGİNLİK KİTABA KONU OLDU

Kitapta yazar Buchanan, Charlize Theron'un rol arkadaşı Tom Hardy'nin sürekli sete geç kalması ile ilgili yaşadığı büyük bir gerilime de yer veriyor. Bunun yanı sıra Theron'u "saldırgan" olarak nitelendiren Hardy'ye karşı koruma talep ettiği ve kendini güvende hissetmediği de kitaptaki ifadeler arasında yer alıyor. Ünlü isimlerin zaman zaman sette birbiriyle tartıştıkları da kitapta yer alan bilgiler arasında.

Charlize Theron

Charlize Theron

"SAYGISIZSIN"

Yazar Buchanan kitabında kamera arkası ekibinde çalışanların da fikirlerini ele alıyor. Kitapta kamera operatörü Mark Goellnicht, "Çekim, sabah saat 08:00'de başlayacaktı. Charlize tam zamanında geldi ve hazırlandı. Fakat, Charlize, Tom'dan bu konuda ricada bulunmuş olmasına rağmen o sete tam üç saat gecikti. Ondan sonra olanlar gerilimi biraz daha yükseltti. Bunun üzerine Charlize Theron, geç gelen rol arkadaşına "Saygısızsın" dedi. Hardy de ona doğru ilerleyerek kendisine ne söylediğini sordu. Goellnicht'in tanıklığına göre Tom Hardy, gerçekten saldırgandı ve kendisini tehdit altında hissetti.sözlerini de aktarılıyor" şeklindeki sözler de yer alıyor.

Lee Min Ho'nun başrol olacağı Pachinko dizisinin konusu nedir? Pachinko'nun ilk fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Lee Min Ho'nun başrol olacağı Pachinko dizisinin konusu nedir? Pachinko'nun ilk fragmanı
Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra ilk kez görüntülendi!

İLİŞKİLİ HABER

Eşini kaybeden Ece Erken günler sonra ilk kez görüntülendi!

BİR YORUM YAPIN 0