Alef'in 2. sezonu Alef: Mal-i Hülya'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

BluTV yapımı olan polisiye dizisi Alef serisi Alef: Mal-i Hülya ismiyle izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Alef: Mal-i Hülya'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'nin yerli dijital yayın platformu BluTV'de ilk olarak 2020 yılında izleyiciyle buluşan Alef polisiye dizisi ikinci sezon için Alef: Mal-i Hülya adıyla bekleyenlerin karşısına çıkıyor. Alef'in ilk sezonunda başrolleri paylaşan Kenan İmirzalıoğlu'nun ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yerini, dizinin ikinci serisinde farklı isimler alıyor. Alef: Mal-i Hülya'da Taner Ölmez ve Aybüke Pusat izleyicilerle buluşmak için hazırlıklarını tamamladı. 

Alefin ikinci sezonu geliyor

Alefin ikinci sezonu geliyor

ALEF: MAL-İ HÜLYA DİZİSİNİN İLK TANITIM FRAGMANI

ALEF MAL-İ HÜLYA'NIN KONUSU

Yeni sezon için çekimlere Kapadokya'nın mistik atmosferinde başlanan Alef: Mal-i Hülya 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini konu alıyor. Dizi 2. sezonuyla izleyenleri gizem ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

ALEF MAL-İ HÜLYA'NIN OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki'nin oturduğu dizinin senaryosu Itır Arda & Avni Tuna Dilligil kaleminden çıktı. Taner Ölmez, Aybüke Pusat ve Hande Soral'ın başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ahsen Türkyılmaz, Caner ERdem, Emel Çölgeçen, Mehmetcan Mincinozlu, Çiğdem Selışık Onat, Begüm Bağca Tiryaki, Cankat Aydos, Evren Duyal, Yılmaz Sütçü, Murat Akkoyunlu, Esin Yıldız, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin yer alıyor. 

alef: mali hülya blutvde

alef: mali hülya blutvde

İlk tanıtım fragmanında "Geçmişten gelen büyük bir gizem, etrafına topladığı hayatları şekillendiriyor! ALEF: Mâl-i Hülya çok yakında BluTV'de!" ifadelerinin yer aldığı dizinin yayın tarihi hakkında henüz net bil bilgi paylaşılmadı. 

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'e sürpriz teklif! Çağatay Ulusoy  partneri olacak

İLİŞKİLİ HABER

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'e sürpriz teklif! Çağatay Ulusoy partneri olacak
Kısa zaman önce ölümden dönen Tolga Karel'den aile boyu mutluluk pozu

İLİŞKİLİ HABER

Kısa zaman önce ölümden dönen Tolga Karel'den aile boyu mutluluk pozu

BİR YORUM YAPIN 0