Ebru Fidan elinde gelinliğiyle Müge Anlı'dan yardım istemişti! 'Beni eve kilitledi kaçamadım'

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tiktok'da tanıştığı ve kendisini "Özel harekatçı ve muhbir" olarak tanıtan Ramazan Aydın tarafından dolandırıldığını söyleyen Ebru Fidan, elinde gelinliğiyle gözyaşları dökmüştü. Canlı yayına bağlanarak iddiaları reddeden Aydın, "Ebru, çok kıskançtı. Beni eve kilitledi." dedi.

TikTok üzerinden 25 Ocak'ta tanışıp bir ayda evlenme kararı aldığı sevgilisi Ramazan Aydın tarafından 120 bin lira dolandırıldığını ve nikah öncesi terkedildiğini söyleyen Ebru Fidan, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'dan yardım istemişti. Düğün masraflarından kişisel harcamalara kadar tüm ihtiyaçları kendisinin karşıladığını söyleyen Fidan, babasından kalan evi sattığını söyleyerek elinde gelinliğiyle gözyaşlarına boğulmuştu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

İddiaların odağındaki Ramazan Aydın, sessizliğini bozarak canlı yayına bağlandı. Olayın göründüğü gibi olmadığını söyleyen Aydın, "Her şeyi kendisi yaptı. Beni evliliğe zorlayan o oldu. Ben kimseyi dolandırmadım. Ebru, çok kıskançtı. Beni eve kilitledi. Kaçamadım. Otelde kaldığımızda bile oğlumun odasına gidemiyordum. Arkamdan geliyordu. Beni 5 saniye yalnız bırakmıyordu." şeklinde konuştu.

Aydın'ın söyledikleri üzerine öfkeden deliye dönen Ebru Hanım, "Yalan söylüyor. Kendisi çok çapkındı. Kadınlarla konuşuyordu." diyerek kendini savundu.

Ebru Fidan TikTok

Ebru Fidan TikTok

Ramazan Aydın'ın dolandırıcı olduğunu ileri süren bir başka kadın ise Müge Anlı'ya bağlanarak "Ramazan ile TikTok'tan tanıştık. Beni sevdiğini, birbirimize uygun olduğumuzu söyledi. Mal varlıklarını üzerime yapacağını söyledi. Yalan söylediğini anlayınca her yerden kendisini engelledim" dedi. Aydın ise bu sözlerin üzerine "Kadının anlattıkları doğru ama Ebru'nun sözleri külliyen yalan." şeklinde konuştu

Ramazan Aydın

Ramazan Aydın

NE OLMUŞTU?

Gündüz kuşağının sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. ATV ekranlarının sevilen programında geçtiğimiz gün izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

TikTok'ta tanışıp bir ayda evlilik kararı aldığı kişi tarafından 120 bin TL dolandırıldığını iddia eden Ebru Fidan, Müge Anlı'dan yardım istedi. Nikahtan bir gün önce terkedildiğini söyleyen Ebru Hanım, gelinlik ve bindallısıyla çıktığı canlı yayında "Düğün yapıp düşman çatlatacağım dedi ama beni ortada bıraktı" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı

Müge Anlı

İddiaların hedefinde olan Ramazan Aydın ise canlı yayına bağlanarak "Kendi parasını kendisi yedi. Aşkımızın bitmediğini söyledim, gelsin dizimin dibinde otursun" diyerek suçlamaları kabul etmedi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan olayı

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan olayı

Kocaeli'de babasından kalan evde bir başına yaşayan 41 yaşındaki bir çocuk annesi Ebru Fidan ise nikah işlemleri için iki hafta içinde yaşadığı evi sattığını söyledi. Tüm düğün masraflarını kendisinin üstlendiğini söyleyen Fidan, Ramazan Aydın'ın paralarla birlikte nikahtan bir gün önce ortadan kaybolduğunu söyledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan

Hem ekran başındaki izleyenlerin hem de stüdyodakilerin şok olduğu olayda Ebru Fidan, canlı yayında gelinliğine sarılarak, "Benim suçum, günahım ne? Neden beni böyle ortada bıraktın? Bana 'Sana öyle bir düğüne yapacağım ki düşman çatlatacağım' dedin. Bana zorla ses sistemi bile aldırdın. Bizim ev disko mu? Nikah yapma bahanesiyle evime göz koydun" diyerek isyan etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan ve Ramazan Aydın

Müge Anlı ile Tatlı Sert Ebru Fidan ve Ramazan Aydın

Putin'in yakın dostu Valery Gergiev kovuldu! Fazıl Say'dan tepki gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Putin'in yakın dostu Valery Gergiev kovuldu! Fazıl Say'dan tepki gecikmedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Hasanbb 2 yıl önce

Ben konuyu anladımda dilim varmadı aklımdakini yazmaya.

Toplam 4 beğeni

İlhan Gür 2 yıl önce

TİK TOK TIKKKKKK ! Tiktoktan bulduğun koca o kadar olur

Toplam 6 beğeni