Survivor dokunulmazlık oynunu kim kazandı? Ödülü ne oldu?

Dominik'te gerçekleşen yılların efsane yarışma programı Survivor'da bu sene All Star kadrosu ile en iyiler yarışıyor. Çekişmeli gerçekleşen yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kazanan takımın ödülü oldukça merak edildi.

Survivor dokunulmazlık oyunu ile ilgili izleyici kitlesinin araştırmaları sürüyor. Survivor yarışmasında haftanın eleme adayları gönüllülerden Evrim, ünlülerden Aşkım olmuştu. Yayınlanan son bölümde dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı merak konusu oldu. 

Son iki eleme adayı ise son bölümde belli oldu. Oylamada en çok ismi yazılan Yasin 3. eleme adayı oldu. 4. ismi ise Seda seçti ve Gökhan dedi.

DOKUNULMAZLIK ÖDÜLÜ NE OLDU?

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan açıklandı. Haftanın son dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Survivor'da ilk kez gerçekleşen oyun nefesleri kesti. Oyunun kazananını karnıyarık, yoğurt, pilav yemeğinin yanı sıra 10 bin TL hediye çeki bekliyor.

Survivor'da kadınlar mücadelesi ünlülerin olmuştu. Erkeklerde de yeniden ünlüler oyunu aldı ve dokunulmazlık ile birlikte ödül ünlülerin oldu. Gönüllülerde dokunulmaz olan Seda ile Anıl oldu. Ünlülerde ise Nagihan ile Parviz dokunulmaz olmaya hak kazandı. Yanı sıra Acun Ilıcalı yarışmacılara güzel bir haber verdi. Birleşmeye kadar yarışmacılar sürgün adasına gitmeyecek.

İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan yeniden nişanlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan yeniden nişanlanıyor!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0