İsmail Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan yeniden nişanlanıyor!

Survivor 2021 sezonunda başarılı bir mücadele vererek yarışmanın birincisi olan İsmail Balaban, yarışmadayken telefon bağlantısıyla annesi ile görüştüğünde şaşırılacak anlar yaşanmıştı. Annesinin "Nişanlın tam bir yılan, ayrıl ondan" sözleriyle yıkılan Balaban'ın eski nişanlısı Gamze Atakan evleniyor.

Geçtiğimiz sene Survivor 2021'de yarışan güreşçi İsmail Balaban, iletişim ödülünü kazandıktan sonra annesiyle konuşmuş ve nişanlısıyla ilgili duydukları karşısında adeta yıkılmıştı. Balaban ile gündeme gelen Gamze Atakan ise aylar sonra ortaya çıktı.

ATAKAN'IN ANNESİ: BUNLAR YILANMIŞ!

İletişim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban, annesiyle konuşurken nişanlısı hakkında hiç beklemediği şeyler duymuştu. İsmail'in annesi telefonda şunları söylemişti:

 "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et." 

GAMZE ATAKAN NİŞANLANDI

Survivor'dan şampiyon olarak dönen Balaban, Gamze Atakan ile yollarını ayırdı

Uzun süredir sessizliğini koruyan Gamze Atakan'ın da birlikte olduğu kendisi gibi zıraat mühendisi sevgilisi ile nişanlandığı ortaya çıktı. Atakan'ın bir akrabası, sosyal medya hesabından nişan tarihini duyurarak yakın çevresini davet etti. Gamze Atakan'ın nişan töreninden de bir fotoğraf ortaya çıktı.

48 yaş büyük Amerikalı ile evlenmişti! Oyuncu Meltem Miraloğlu soluğu savcılıkta aldı

İLİŞKİLİ HABER

48 yaş büyük Amerikalı ile evlenmişti! Oyuncu Meltem Miraloğlu soluğu savcılıkta aldı
Survivor dokunulmazlık oynunu kim kazandı? Ödülü ne oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Survivor dokunulmazlık oynunu kim kazandı? Ödülü ne oldu?

BİR YORUM YAPIN 1

Karagumruklu 2 yıl önce

Bize ne ya