Bella Hadid Ukraynalı ile Müslüman mültecilere uygulanan çifte standarda ateş püskürdü!

Filistin asıllı dünyaca ünlü model Bella Hadid, Rusya ve Ukrayna savaşı sebebiyle mülteci konumuna düşen Ukraynalılar ve Müslüman mültecilere uygulanan çifte standarda parmak bastı. Hadid, "Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine topladı. Kanada'da "Şair Mustafa" adıyla tanınan Müslüman müzisyen ve şair Mustafa Ahmed'in imzasını taşıyan bir şiiri paylaşan Hadid, "Kendinize sorun, nasıl sessizce diğer adaletsizliklerde gezindiğinizi sorun... Eğer bu, son yıllarda bir savaşı ilk fark edişinizse, dünyadan değilsiniz... Kaç tane Müslüman ülke alevler içinde? Batı'nın istilalarıyla, acımasız insansız hava araçları saldırılarıyla, infazlarla, Çin'deki toplama kamplarıyla?" ifadelerine yer verdi.

Bella Hadid

Bella Hadid

Savaştan etkilenen Müslüman ülkeler ile diğer ülkelere karşı davranış ve kullanılan dildeki farklılıkların vurgulandığı şiiri paylaşan ünlü model, savaşlarda Müslüman vatandaşların görmezden gelinmesine tepki gösterdi.

Bella Hadid tepki gösterdi

Bella Hadid tepki gösterdi

Hem Ukrayna halkı için hem de Müslüman ülkeler için çağrıda bulunan Hadid, "Adaletsizlik nerede olursa olsun, her yerde adalet için bir tehdittir." notunu paylaştı.

Bella Hadid

Bella Hadid

Kenan Doğulu Beren Saat'i yere göğe sığdıramadı! 'Her zaman emrine amadeyim'

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu Beren Saat'i yere göğe sığdıramadı! 'Her zaman emrine amadeyim'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0