Gelin Evi Esra Yamacı kimdir, nereli? Gelin Evi Esra kimdir?

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Esra Yamacı, birçok kişi tarafından merak konusu haline geldi. Peki Esra Yamacı kimdir? Esra Yamacı kaç yaşında? Esra Yamacı nereli? İşte yanıtlar...

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı "Gelin Evi", hafta içi her gün izleyenlerin karşısına çıkıyor. Ev dekorasyonundan el emeği çeyizlere, lezzetli sunumlardan tanışma hikayelerine kadar birbirlerini eleştiren gelinler, haftanın finalindeki büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. 

Gelin Evi Nevra Bilem kimdir, kaç yaşında? Gelin Evi Nevra kimdir?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Nevra Bilem kimdir, kaç yaşında? Gelin Evi Nevra kimdir?

Gelin Evi programı

Gelin Evi programı

GELİN EVİ ESRA YAMACI KİMDİR? GELİN EVİ ESRA GELİN KİMDİR, NERELİ?

Haftanın yeni yarışmacısı Esra Hanım, renkli kişiliği ve dikkat çeken tavırlarıyla ilgi odağı haline geldi. Birçok kişinin merak ettiği Esra Yamacı aslen Kırklarelili ve 23 yaşında. 8 aylık evli olan Esra Hanım, gelinliğine 18 bin, çeyizine ise 250 bin lira verdiğini söyleyerek rakiplerini şoke etmişti. Roman gelini Esra Hanım, toplamda 32 puan alarak günü tamamladı.

Gelin Evi Esra Yamacı

Gelin Evi Esra Yamacı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0