Gelin Evi Nevra Bilem kimdir, kaç yaşında? Gelin Evi Nevra kimdir?

Show TV'nin sevilen yarışma programı Gelin Evi'nin 1 Mart ve 4 Mart tarihleri haftasındaki konukları oldukça merak edildi. Özellikle girdiği diyaloglarla merak uyandıran Nevra Bilem'in hayatı ise birçok kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki Gelin Evi Nevra kimdir? Gelin Evi Nevra Bilem kimdir? Gelin Evi Nevra kaç yaşında? Gelin Evi Nevra nereli? İşte yanıtlar...

Gündüz kuşağının fenomen yarışma programı Gelin Evi, her hafta birbirinden farklı 5 gelinle ekranlara geliyor. Çeyizlerden sunumlara, temizlikten ev dekorasyonuna kadar her ayrıntının konuşulduğu programın bu haftaki yarışmacısı Nevra Bilem dikkatleri üzerine çekti.

Gelin Evi Saadet Sarı kimdir? Gelin Evi Saadet kimdir, kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Saadet Sarı kimdir? Gelin Evi Saadet kimdir, kaç yaşında?

Gelin Evi

Gelin Evi

GELİN EVİ NEVRA KİMDİR? GELİN EVİ NEVRA BİLEM KİMDİR?

Renkli kişiliği ve konuşkan tavrıyla gündem olan Nevra Bilem, evli ve iki çocuk annesi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nevra Hanım'ın sosyal medyada 1 milyon takipçisi bulunuyor. Gelin Evi programının sunucusu Aslı Hünel'le girdiği diyaloglarla gündem olan Nevra Hanım'ın büyük bir hayran kitlesi de var. 

Gelin Evi Nevra Bilem

Gelin Evi Nevra Bilem

2022 yılına keçe aksesuar damgası!

İLİŞKİLİ HABER

2022 yılına keçe aksesuar damgası!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0