Twitter'dan flaş Ramazan kararı! Yeni ikonlar yolda...

Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından biri olan Twitter Ramazan ayına özel uygulama simgesi geliştiriyor. İşte detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya kullanıcılarına yönelik yapılan yeniliklere bir tanesi de Twitter uygulamasında geldi. Twitter, Ramazan ayı temalı uygulama simgesi geliştiriyor.

TWİTTER'DEN SÜRPRİZ İKONLAR

Mobil uygulama sızıntılarıyla tanınan Alessandro Paluzzi, Twitter Blue hizmetine eklenecek yeni uygulama simgelerini paylaştı. Paluzzi’ye göre şirket dört yeni simge tasarlamış durumda ve bunlardan bir tanesi her yıl 30 gün oruç tutulan Ramazan ayını da kapsıyor. Bu sene Ramazan, 2 Nisan ile 2 Mayıs arasına denk geliyor.

Bu dört dönemin tamamı Nisan ayında başlayacak. Dolayısıyla Twitter, en geç önümüzdeki ay yeni uygulama simgelerini kullanıma sunacaktır. Ancak Blue hizmeti ücretli olduğundan, doğal olarak bu simgeleri seçmek için belli bir ücret ödemeniz gerekecek. Blue’nun henüz Türkiye’de aktif olmadığını da belirtelim.

Türkücü Alişan Rize'de tahta araba yarışına katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Alişan Rize'de tahta araba yarışına katıldı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0