Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bazı devlet başkanlarıyla buluştu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu 2022'de (AFD) düzenlenen 'Yumuşak Güç Yoluyla Dayanışmayı Güçlendirmek ve Barışı Teşvik Etmek' başlıklı panelde dünyanın dört bir yanından gelen devlet başkanları ve eşleriyle bir araya geldi.

Son zamanlarda dünya gündemini kasıp kavuran Ukrayna-Rusya savaşı sebebiyle Türkiye'nin barışa teşvik amaçlı yaptığı çalışmalarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde bir yenisi daha eklendi. Antalya Diplomasi Forumu'nda gerçekleştirilen 'Yumuşak Güç Yoluyla Dayanışmayı Güçlendirmek ve Barışı Teşvik Etmek' adlı panelde dünyanın dört bir yanından gelen devlet başkanları ve eşleri ile birçok misafir ağırlandı. Birçok sürdürülebilir projelere imza atan Emine Erdoğan Twitter hesabından, barışa teşvik için düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu'ndan fotoğraflar paylaştı. 

Antalya Diplomasi Forumu

Antalya Diplomasi Forumu

"SAVAŞLARIN İNSANLARI DAHA FAZLA YARALAMADIĞI GÜNLER DİLİYORUM"

Emine Erdoğan sosyal medya hesabından barışa teşvik amaçlı açılan paneli "Antalya Diplomasi Forumu’nda dünyanın dört bir yanından devlet başkanları ve değerli eşleri ile çok sayıda misafiri ağırlamaktan onur duyduk. Dünyadaki tüm çatışmaların diplomasi yoluyla çözüldüğü, savaşların insanlığı daha fazla yaralamadığı günler diliyorum" notuyla duyurdu.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan Ukrayna mesajı: Mağdur ve mazlum halkların yanındayız

Sürdürülebilir barışa değinen Erdoğan paylaşımında, "Forum kapsamında düzenlediğimiz 'Yumuşak Güç Yoluyla Dayanışmayı Güçlendirmek ve Barışı Teşvik Etmek' başlıklı panelde, müzakere masalarında kalıcı ve sürdürülebilir barış için, kadın ve gençlerin seslerinin daha yüksek duyulması gerektiğini hep birlikte vurguladık" sözlerine de yer verdi.

Barışa teşvik paneli

Barışa teşvik paneli

Emine Erdoğan: Kadınların hak ettikleri yaşam için önce savaşları durduralım

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan: Kadınların hak ettikleri yaşam için önce savaşları durduralım
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan kadın muhtarlarla bir araya geldi

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan kadın muhtarlarla bir araya geldi

BİR YORUM YAPIN 0