Gelin Evi Merve Nur Gür kimdir? Gelin Evi Merve Nur Gür kaç yaşında, nereli?

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Merve Nur Gür herkes tarafından merak konusu haline geldi. Peki Merve Nur Gür kimdir? Gelin Evi Merve Nur Gür kimdir? Gelin Evi Merve Nur Gür kaç yaşında? Gelin Evi Merve Nur Gür kaç yaşında, nereli? İşte merak ettiğiniz soruların yanıtı haberimizde...

Show TV ekranlarının sevilen programı Gelin Evi, her hafta birbirinden dikkat çeken yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başına topluyor. Ev dekorasyonundan yemek sunumlarına, el emeği çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar yorumların yapıldığı yarışmada 5 gelin altın ödülü için kıyasıya mücadele veriyor. 

Gelin Evi Esra Yamacı kimdir, nereli? Gelin Evi Esra kimdir?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Esra Yamacı kimdir, nereli? Gelin Evi Esra kimdir?

Gelin Evi

Gelin Evi

Rengarenk yarışmacıların yer aldığı yarışmanın 21-25 Mart tarihleri haftasındaki konuklar ise izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Özellikle Gelin Evi'nin yeni yarışmacısı Merve Nur Gür haftaya polemiklerle dolu bir başlangıç yaptı.

Gelin Evi Aslı Hünel

Gelin Evi Aslı Hünel

GELİN EVİ MERVE NUR GÜR KİMDİR? GELİN EVİ MERVE NUR GELİN KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Merve Nur Gür, Gelin Evi yarışma programının yeni bölümünde izleyenlerin dikkatini çekti. Youtube kanalı da olan yeni gelinin sosyal medyada 10 binden fazla takipçisi bulunuyor.

 Gelin Evi Merve Nur Gür

Gelin Evi Merve Nur Gür

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0